Поради

Подарунок жінці на 40 років: чим вразити прекрасну половинку

Подарунок жінці на 40 років: чим вразити прекрасну половинку

Знайти оригінальний подарунок представниці прекрасного полу зовсім непросто, особливо коли хочеться вразити  її на 40-річчя. Адже такий подарунок повинен бути не тільки корисним та приємним, але й цікавим. При виборі подарунку дружині, подрузі, сестрі, мамі, колезі необхідно врахувати інтерес іменинниці.

Зовсім не дивно, що на особливий ювілей шанувальники задаються питанням: який повинен бути подарунок для жінки в якої майже все уже є. 40-ка річна жінка – особлива, тому і подарунок повинен бути незвичайним.

Основні поради при виборі подарунку жінці на 40 років

При виборі подарунку необхідно приділити інтересам красуні, її вподобанням та мріям. Загальні поради як вибрати подарунок жінці на 40 років:

  • Заздалегідь замислитись про подарунок жінці – найкраще це зробити за 2-4 тижні до настання знаменної дати. Якщо шанувальник не добре знає вподобання іменинниці у нього буде час дізнатися деталі та підготовитись до святкування.
  • Продумано складений комплект буде набагато цікавішим, ніж одна річ. Зовсім необов’язково, щоб це були дорогі предмети, головне – щоб вони були потрібними. Наприклад, скатертинку можна доповнити серветками, а чайний сервіз пачкою ароматного напою.
  • В 40 років красуня вже не оцінить цікаві статуетки, сувеніри, адже вони не функціональні. На ювілей від таких подарунків слід відмовитися.
  • Будь-який подарунок повинен бути оригінально запакований. Це може бути гарна коробка, спеціальний кольоровий папір чи навіть подарунковий пакет.
  • Подарунок жінці повинен бути доповнений букетом квітів чи композицією з фруктів.

Яким повинен бути подарунок жінці? Та все надзвичайно просто – він повинен бути обраний та вручений від душі.

Що подарувати дружині на 40-річний ювілей

Коли дружині виповнюється 40 років, хочеться зробити для неї щось неймовірне, обрати саме прекрасне. Подарунок на ювілей дружини повинен бути королівським, і це зовсім не значить, що він повинен бути дуже дорогим.

Класичним варіантом подарунку є вибір практичного предмета – техніка, прибори, речі. Кожен із функціональних предметів може вибиратися в якості подарунку для прекрасної половинки.

Торт на день народження жінки - найкращий подарунок
Торт на день народження жінки - найкращий подарунок

Ідеї для подарунка дружині:

  • Квітучі рослини, посаджені в декоративний вазон. Екзотичні рослини можуть радувати око багато місяців підряд, наповнюючи кімнату яркими фарбами та п’янкими ароматами. Такий квітучий вазон стане прекрасним елементом інтер’єру.
  • Букет квітів, упакованих в оригінальну упаковку. Обрати можна самі звичайні квіти, головне їх гарно упакувати. Квіти оригінально викладають в спеціальну коробку, виставляють в декоративне відерце або витончено розміщують в прозорій плівці.
  • Портрет дружини, виконаний по фото. Такий варіант «картини» в сучасній рамці точно сподобається красуні і тим більше вразить такий оригінальний сюрприз.
  • Для іменинниці, яка полюбляє солодкі десерти ідеально підійде коробочка цукерок. Солодощі упаковують в оригінальну коробку, прикрашають живими квітами. Прекрасний варіант солодкого подарунку – цукерки, виготовлені на замовлення.
  • Торт, виповнений в нестандартній формі – у виді жіночої сумочки, автомобіля, флакончика парфумів.
  • Декоративна косметика та засоби для догляду за волоссям чи шкірою. Для того щоб не допустити помилку, доцільно зупинити свій вибір на брендах, якими вже користується дружина. Оригінальний подарунок – сертифікат на візит до СПА-салону або на придбання бьюті-боксу.
  • Парфуми також стануть прекрасним подарунком для коханої половинки. Зупинити вибір рекомендується на новинках. І нічого, якщо вони будуть дещо відрізнятися від тих, що користується дружина. Новий аромат наповнить новизною, оживить відчуття, вдихне нову силу в почуття.
  • Ювелірні вироби – стандартний варіант подарунку для дами на ювілей. Шукаєте що подарувати милій – виберіть класичні сережки, каблучку чи ланцюжок. Також можна виготовити подарунок на замовлення – кулончик з сімейним фото, каблучку з гравіюванням.
  • Вироби із хутра та шкіри. Обирати такий подарунок не просто, обов’язково слід враховувати стиль одягу дружини.

Квітучі рослини в декоративному горщику
Квітучі рослини в декоративному горщику

Подарувати на ювілей можна і побутову техніку, скриньку для прикрас, родове дерево з рамками для фотокарток, подарунковий випуск книг. Не слід відмовлятися і від романтичного презенту– кожна дружина оцінить таку увагу з боку чоловіка. Це може бути романтична подорож, кінна прогулянка, незабутня вечеря чи відпочинок на лоні природи. Будь-який із цих сюрпризів закінчують феєрверком, піснею, сімейною фотосесією.

Дружина мріє отримати від коханого чоловіка неочікуваний, цікавий та бажаний подарунок, адже жінка заслуговує на сюрприз від самої близької людини.

Ідеї подарунка на 40-річчя подруги чи сестри

Порадувати та здивувати близьку подругу чи сестру зовсім нескладно, якщо точно знати, про що мріє дама. В якості подарунку можна обрати:

  • Годинник, сучасний наручний прилад, який вимірює біоритми жінки.
  • Стильні аксесуари – ремінь, парасоля, рукавиці, сумку, шарф, прикрасу для волосся.
  • Сертифікат на подорож, відвідування СПА-салону або на проведення фотосесії.
  • Книги, в тому числі і записи рецептів в подарунковій упаковці (якщо жінка полюбляє готувати).
  • Квиток на концерт улюбленого співака.
  • Скринька для зберігання косметики чи прикрас.

Оригінальним стане подарунок в стилі «Цариця» - шапка для лазні, ключниця з особистими ініціалами чи сімейним гербом, ароматична свічка, яка наповнює казковими запахами все приміщення.

Абонемент на заняття з йоги
Абонемент на заняття з йоги

Якщо подруга чи сестра підтримує здоровий спосіб життя – її здивує абонемент на заняття йогою чи фітнесом. Доречним буде подарований курс масажу, що допомагає розслабитися після складного трудового дня. Красуня, яка полюбляє займатися рукоділлям порадується набору для вишивки. Жінка, яка часто і багато готує буде рада мультиварці чи кухонному комбайну.

Якісна постільна білизна, м’який плед, рослина в вазоні, зволожувач повітря стануть практичним подарунком для цінительки домашнього комфорту. 

Що можна подарувати колезі на 40 років 

Говорять, що вибір подарунка колезі на 40 років заняття не складне. Але насправді знайти цікавий презент не так вже і просто. Офісній дамі можна подарувати канцелярські товари, вишукане офісне приладдя, годинник на стіну кабінету. Блокнот чи записна книжка також буде доречним бізнес-леді, головне, щоб вони були якісними та виглядали розкішно. Настільна лампа, клавіатура для комп’ютера, мишка в оригінальному оформленні, флешка – речі, які сміливо можна дарувати колезі. На 40 років красуні також дарують чайний набір, чайну ложку з нанесенням надпису, цифрову рамку для фотокарток.

Електронна книжка порадує колегу, яка полюбляє читати. Використовувати класичний формат книги не завжди зручно, а інноваційний девайс не залишиться без уваги та складе компанію іменинниці у вільний час.

Подарунки заможній дамі

Красуні, які мають все та все заробили самостійно вважаються самими складними іменинницями. Пошук подарунку для заможної дами дуже непростий. Та все ж і розкішну королеву можна здивувати. Подарунки на 40 років заможній дамі повинен дивувати та дарувати позитивні емоції. Подарувати доцільно навчальні онлайн курси, адже існує велика кількість занять, які зацікавлять та забезпечать не тільки знання, але й задоволення, душевний спокій.

Подрузі на 40 років можна подарувати декоративну медаль з оригінальним надписом. Зупинити свій вибір рекомендується на портреті на деревині. Доцільними стануть подаровані сертифікати в СПА-салон, квитки на концерт, в оперу чи театр, подорож.

 Доповнити подарунок слід букетом з живих квітів, композицією з цукерок чи фруктів. Оригінальний солодкий сюрприз подарує казкові емоції, а це головне в подарунку.

Подарунки жінці на 40 років своїми руками

Особливо душевно виглядають подарунки, виготовлені власноруч. Такі речі дуже приємно отримувати, адже вони душевні та індивідуальні.

Власними руками жінці на 40 років можна:

  • Пошити невеликий органайзер для зберігання особистих речей.
  • Виготовити чохол для планшета чи сумку для ноутбука, які будуть мати стильний дизайн.
  • Змонтувати декоративну свічку, прикрашену штучними квітами, перлинами.
  • Скласти солодкий букет із цукерок чи фруктів.
  • Виготовити інтер’єрну картину, яка стильно доповнить оформлення кімнати.
  • Родове дерево чи колаж із фотокарток с портретами членів сім’ї.

Подарунок жінці на 40 років своїми руками
Подарунок жінці на 40 років своїми руками

В подарунках виготовлених своїми руками головне їх душевність. Такий презент порадує як колегу, так маму чи сестру.

Бюджетні подарунки на 40 років

Неважливо скільки коштує подарунок, важливо щоб він був оригінальним і душевним. Зупинити свій вибір можна на:

  • Настінному календарі с незвичайною картинкою чи орнаментом.
  • Оригінальна подушка для подорожі чи антистресовий постільний вибір дивовижної форми.
  • Кухонне приладдя, фартух з написами, наприклад «Королева кухні».

Теплий плед з оригінальним оформленням, комплект рушників, прихваток для кухні, скатертина, квітка в вазоні – будь-який знак уваги достойно оцінить іменинниця, адже він зроблений від чистої душі.

Подарунки-враження

Фанатці активного образу життя варто подарувати:

  • Подорожі до історичних місць, де можна насолодитися культурою регіону. Доречно таку подорож дарувати для компанії із 2-х та більше чоловік.
  • Подорож на теплоході – миловидні пейзажі нікого не залишать без вражень та подарує заряд позитивною енергією.
  • Шалена пригода – політ на повітряній кулі, участь у квесті, розіграш.
  • Майстер-класи по візажу, фотографуванню, малюванню, пошиттю стильних аксесуарів.

Політ на повітряній кулі - незабутній подарунок на 40-річчя
Політ на повітряній кулі - незабутній подарунок на 40-річчя

Дивовижні подарунки дамі на 40 років покликані дарувати незабутні враження на все життя.

Що краще не дарувати жінці на ювілей 40 років

Попри те, що косметичні засоби займають лідерство серед подарунків, дарувати їх рекомендується тільки тоді, коли шанувальник чітко знає вподобання іменинниці. Категорично не рекомендується дарувати антивікові креми, сиворотки.

Не рекомендується дарувати інтимні подарунки, спідню білизну. Ці речі сугубо індивідуальні.

До «заборонених» подарунків чарівним дамам відносять гострі колючі предмети, пустий гаманець, дзеркало, статуетки та сувеніри, домашні тварини.

Список найкращих подарунків на 40 років

Найчастіше прекрасній половинці людства дарують:

  • Декоративна косметика, парфуми.
  • Ювелірні прикраси.
  • Годинник.
  • Вироби із хутра та шкіри.
  • Аксесуари – ремінь, шарф, парасоля.
  • Сучасний гаманець з купюрами, сумку.
  • Чайні чи кавові набори.
  • Якісну постільну білизну.
  • Побутова техніка.
  • Предмети інтер’єру.
  • Комп’ютерне обладнання.
  • Сертифікати та абонементи.

Вибір подарунку для самостійної 40-річної жінки – відповідальна та непроста справа. Пошук бажаного презента варто розпочинати заздалегідь, для того щоб встигнути знайти оригінальну річ «з душею».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: подарунки, жінки
В тему