В центрі уваги

Де у Луцьку купити оригінальні подарунки: квіти, прикраси, білизну, косметику

Де у Луцьку купити оригінальні подарунки: квіти, прикраси,  білизну, косметику

Прикольні подарунки та оригінальні сувеніри шукають ті,  хто звик дивувати і радувати своїх друзів, рідних і близьких. Заради щирої посмішки дорогих для нас людей ми можемо довго і старанно розшукувати дійсно оригінальний незвичайний дарунок, який сподобається.

Аби вибір презенту не перетворювався на справжню пригоду з перешкодами, пропонуємо дізнатися, де у Луцьку купити оригінальні подарунки на всі випадки життя, а точніше - на всі приводи для свята.

Креативна студія «7ARTS» -  ексклюзивні подарунки з натурального  дерева!

Сьогодні, при виборі подарунка, ми стикаємося з величезною кількістю найрізноманітніших пропозицій. Проте насправді складно купити ідеальний подарунок, який буде вирізнятися оригінальністю, функціональністю, довговічністю.

Саме такими якостями наділені подарунки та сувеніри з дерева, цього прекрасного природнього матеріалу, завдяки якому буденні, здавалося б, речі, перетворюються на справжні шедеври,  що наповнять енергією природи, гармонізують атмосферу, щохвилини даруватимуть просту людську радість, тепло і затишок.

Так, креативна студія виробів з дерева «7ARTS» пропонує у якості ідеального подарунку:

  • настінні годинники, які гармонійно впишуться абсолютно в будь-який інтер'єр, у формі казкових персонажів або ж улюблених  героїв  з «Ігри престолів», «Гаррі Поттера», «Вартових галактики», «Зоряних війн» тощо,  із темами подорожей і різних тематик тощо
  • 3D світильники, які здатні занурити в світ казкового чаклунства, або ж створити романтичну атмосферу.
  • дитячі розвивальні іграшки, що поєднують в собі екологічність, практичність, гігієнічність. Такі еко-іграшки розвивають мислення, пам'ять, фантазію, уяву, дозволяють дитині в цікавій ігровій формі пізнавати світ, розширюючи горизонти пізнання.
  • стильні аксесуари з дерева, а саме: ресторанну атрибутику; блокноти та книги; коробки та органайзери; відкритки тощо.
  • іменні книги або фотоальбоми. Вони користуються популярністю, адже є ідеальним подарунком (особливо на дерев'яну річницю (5 років)).

Також ми виготовляємо креативний весільний декор: книги для побажань та  альбоми для фото, пазли для побажань, скриньки для грошей; святковий декор: фотобутафорію  з дерева (різноманітні окуляри, вуса, казанки, краватки-метелики та інші моделі), дерев'яні новорічні товари та ялинкові іграшки; подарункові коробки для вина, невеликі коробочки для прикрас та інших особистих речей, листівки з дерева.

Тож якщо хочете здивувати близьких оригінальним подарунком, додати родзинку у свій корпоративний стиль, або ж просто потішити себе креативною дрібничкою, переходьте за посиланням https://7arts.com.ua.

Креативна студія «7ARTS» розташована за адресою

Україна, м.Луцьк, вул. Карбишева 1, офіс 124

095 224 88 33

097 224 88 33

063 224 88 33

sevenartsteam@gmail.com

facebook.com

instagram.com

«7ARTS»

Cakeshop - Лавка кондитера. Усе для кондитерів-професіоналів та любителів

Нерідко людина, що всерйоз захоплюється кондитерським мистецтвом, прагне втілити в життя найсміливіші ідеї та творчі фантазії. Однак не завжди кондитер, чи то любитель, чи професіонал, має усе для реалізації своїх задумів.

Отож, якщо  приготування десертів, кондитерських виробів, випічки, є вашим бізнесом або ж просто улюбленим заняттям, зверніть увагу на кондитерський магазин Cakeshop.   Саме тут ви знайдете виключно якісний кондитерський інвентар та інші товари, які стануть незамінними помічниками на домашній або професійній кухні.

У магазині Cakeshop  у широкому асортименті інструменти для кондитерів, кондитерська сировина і цукрова мастика, харчові барвники та ароматизатори, кондитерські мішки та насадки для крему, стійки для тортів і капкейків, упаковка для будь-яких кондитерських виробів, силіконові молди і килимки для айсінгу, підкладки і підставки для тортів, форми для випічки тортів, вирубки для пряників і плунжери для мастики, декор кондитерських виробів і аксесуари для прикраси святкових столів, а також ще дуже багато цікавого і корисного.

«Щоб задовольнити всі ваші потреби, ми безперервно прислухаємося до ваших побажань і розширюємо асортимент кондитерських товарів високої якості», - розповідають представник лавки кондитерів Cakeshop.

Замовити потрібний вам товар чи продукцію ви можете за адресами:

Луцьк, пр. Грушевського 30

066 401 42 30

Луцьк, вул. Ковельська 29

097 552 44 82

Ковель, вул. Сагайдачного 10, ТЦ

095 209 73 21

cakeshop.com.ua

facebook.com

instagram.com

Cakeshop

Квіти від «Fiori» - подаруйте особисте квіткове  диво коханим!

Що може бути прекраснішим за квітковий подарунок для коханої, мами, сестри, подруги? Адже квіти завжди викликали лише позитивні емоції та почуття ейфорії! 

Так, магазин квітів «Fiori» у Луцьку пропонує зробити приємний подарунок рідній людині та сказати про свої почуття саме за допомогою чарівного та оригінального букету квітів!

Чому квітковий подарунок від  «Fiori» стане ідеальним? Тому що:

  • У магазині вам запропонують від розкішних до недорогих букетів, від букету для першого побачення до елегантної композиції для керівника, від чарівних квітів для вашої дружини до милого букетику для вашої сестри чи доньки
  • Досвідчені флористи магазину «Fiori»  підберуть ідеальну за кольором, ароматом і декоруванням квіткову композицію. А ще порекомендують, які краще замовити квіти в Луцьку, залежно від сезонності та характеру привітання.
  • Кожну квіткову композицію оформлюють в режимі «сьогодні – на сьогодні» і доставляють адресату протягом кількох годин з моменту замовлення.

Різноманітність квітів, представлених у квітковому магазині «Fiori»,  дозволяє обрати квіткову композицію, яка  скаже про ваші почуття краще за будь-які слова чи подарунки!

 «Fiori»

Луцьк, проспект Волі, 46

+38 (050) 756-61-09

+38 (099) 311-61-32

instagram.com/kvitu_lutsk_fiori

facebook.com/FIORI-Lutsk-Shop

Fiori

Татуювання від KRIGOTATTOO  - неординарний  подарунок на все життя!

Плануєте  зробити оригінальний, незабутній подарунок своїм друзям чи рідним? І при цьому хоча б раз чули від них фразу «яке гарне тату! От би мені таке!»? 

Ви можете неабияк здивувати дорогу для вас людину, подарувавши сертифікат на будь-яку суму в тату-студії «KRIGOTATTOO» у Луцьку!

Татуювання стане надзвичайно оригінальний подарунком, який  ніколи не зіпсується, не зламається і не загубиться, а буде доброю пам'яттю на довге життя.

Художнє татуювання - це не данина моді, а черговий виток у розвитку мистецтва, яке міцно увійшло в сучасне життя. Який малюнок відобразити, ви завжди обираєте самі: філософська думка, життєстверджуючий заклик, оберіг або те, що символізує саме вас. Це мистецький подарунок  для рішучих і неординарних!

Досвідчений майстер «KRIGOTATTOO»  Ігор Кучма  створить оригінальний ескіз та виконає татуювання професійно, якісно та з душею, із задоволенням втілить у життя ваші сміливі мрії та неймовірні ідеї.

Відтак тату не лише прикрасить ваше тіло, а й стане частинкою вашої душі!

Всі інструменти, які контактують з вашою шкірою, є одноразові, все інше ретельно очищуються та стерилізуються, адже в «KRIGOTATTOO», перш за все, дбають про безпеку клієнта.

В студії «KRIGOTATTOO» вам не лише зроблять ексклюзивне татуювання, а й нададуть  фахову консультацію, допоможуть відчути себе творцем індивідуального стилю, який втілюватимуть у життя руки майстра.

Ви можете неабияк здивувати дорогу для вас людину, подарувавши надзвичайно оригінальний подарунок – для цього у «KRIGOTATTOO» придбайте подарункові сертифікати на будь-яку суму.

 Важливо, тільки для повнолітніх!

 Відкрийте для себе прекрасний світ мистецтва татуювання за допомогою студії «KRIGOTATTOO»!

Луцьк, просп.Молоді, 10

095 912 6973

krigotattoo-tattoo-shop.business.site

instagram.com/krigotattoo

facebook.com/krigotattoo

KRIGOTATTOO

Ексклюзивні подарунки з бетону, мушлі, воску – від майстрині Lara Libertad

У кожному виробі, зробленими руками майстра, завжди залишається частинка його душі. Саме тому ексклюзивні подарунки ручної роботи цінуються серед справжніх поціновувачів hand made. 

Креативні подарунки - це те, що ми шукаємо у першу чергу, якщо йдеться про дорогу нам, рідну чи кохану людину. Банальність давно нікому не цікава. Саме тому хенд-мейд подарунки зможуть зробити зі звичайного дня особливий, який запам`ятається винуватцю свята надовго.

Так, у засновниці «Сімейної майстерні декоративних бетонних виробів» Lara Libertad  Ви зможете купити подарунки ручної роботи для різних приводів. Наприклад, подарунки на річницю весілля, на ювілей, до Дня Святого Миколая, на Різдво, на День Валентина, на свято 8 Березня та на день народження:

  • бетонні кашпо різноманітних форм,
  • підставки для горняток, попільнички та підсвічники,  оздоблені мушлями, зібраними на березі адріатичного моря, на острові Лідо. Аби вони служили довгий термін, їх вкривають епоксидною смолою з термозахистом.  
  • свічки з соєвого воску, оригінального вигляду.
  • скриньки з бетону, різних кольорів та форм, які можуть слугувати шкатулками для прикрас.

«Чим відрізняються наші вироби?  Екологічністю, адже всі компоненти природнього походження,  практичністю, довговічністю, універсальністю. .А також це модний, стильний атрибут, який внесе родзинку у ваш інтер'єр та підкреслить вашу індивідуальність», - розповіла майстриня.

А для того, щоб замовити подарунок ручної роботи, Вам знадобиться лише зателефонувати +380662864210

Або завітати на сторінку в instagram.com/lata_artme - і Ви легко зможете здивувати своїх друзів, коханих та рідних, створюючи їм лише найкращі спогади.

подарунки з бетону, мушлі, воску

Бурштинова копальня №2 – оригінальні подарунки з бурштину!

Складно уявити собі подарунок більш вишуканий і благородний, ніж виріб з бурштину, цього надзвичайно красивого сонячного каміння, або ще як його називають «сльози сонця».

Подарунок, виготовлений з бурштину, сподобається будь-кому, адже він запам'ятовується і виглядає красиво і дорого. Крім того, це ручна робота, в яку майстер вкладає свої знання, сили, час і, в прямому сенсі, душу.

Оригінальні подарунки з бурштину пропонує Бурштинова копальня №2 у Луцьку.

Що можна придбати в якості подарунка з бурштину?

  • Колоритні художні полотна, картини, панно - не просто прикрасять приміщення, а й наповнять його домашнім затишком, позитивною енергією, додадуть особливої чарівності,
  • Копії старовинних ікон - створюють дуже тепле і світле почуття благоговіння, радості в душі,
  • Елементи інтер’єру - викликають захоплення, як у самих власників, так і гостей будинку. Крім ефектної краси, є своєрідними амулетами, захищаючи будинок і його мешканців від хвороб, втрат і біди.
  • Ювелірні прикраси - підкреслять особливість та індивідуальність.

Отож, якщо шукаєте картини, сувеніри, ікони та прикраси з бурштину, завітайте в  магазин «Бурштинова копальня №2» за адресою:

Луцьк

проспект Волі, 66

+38 (095) 571-88-24

Бурштинова копальня №2

Інтим-бутик «Казанова Super+» – все, що потрібно для кохання

Внести різноманітність у Ваші сексуальні стосунки та додати яскравих емоцій закоханим допоможе інтим-бутик «Казанова Super+» у Луцьку.

Фалоімітатори і вібратори, секс-іграшки для новачків та профі, жіночі і чоловічі креми для стимуляції, вишукана еротична білизна, різноманітні інтим-масажери для чоловіків та жінок, шкіряно-металеві аксесуари, креативні приколи для двох закоханих (зокрема, тапочки з жіночими грудьми, чоловічими статевими органами), наручники, величезний асортимент презервативів (супер-тонкі, кольорові, ребристі, зі смаками, лідокаїном, пухирцями, комбіновані).

Все це та багато чого іншого ви можете придбати в  інтим-бутику «Казанова Super+» - забудьте про застарілі догми і пориньте у вир  задоволень, про які ви мріяли, але не наважувались досі втілити у життя свої фантазії.

Ніяких заборон і побоювань, повна анонімність і розуміння потреб клієнтів - ось що таке «Казанова Super+»!  

Інтим-бутик працює з такими відомими брендами як «Orion», «Joy Division», «Ruf» тощо, відтак завдяки тісній особистій співпраці з постачальниками, ціни на товари на 20-30 % нижчі, ніж в цілому по регіону.  На всю продукцію є гігієнічні висновки, наявні сертифікати від виробників.

Вам запропонують подарункові сертифікати, дисконтні картки для постійних клієнтів. Діє гнучка система знижок та  можлива кур'єрська доставка.

«Казанова Super+» Луцьк, Київський м-н, 1 (біля кальян-бару Хабл-Бабл)

тел. /Viber +38096 005 5464

Казанова Super+

Мистецька студія «Ole-Art» - арт-релакс для дорослих!

У цій мистецькій студії, яку заснувала художниця Ольга Грицюк, ви поринете у світ творчого відпочинку та самопізнання. Це чудовий подарунок до Дня народження. Тут малюють на полотні, ліплять з глини - все це в атмосфері арт-релаксу. 

В студії «Ole-Art» для вас пропонують індивідуальні заняття, так і в парі та в групі.

Також у мистецькій студії можна придбати подарунковий сертифікат на будь-яке заняття:

  • «Одна картина життя на двох»;
  • «Весняні акварельки»;
  • карта бажання;
  • арт-терапія (розуміння себе через колір);
  • картина мрії на полотні за 3 години;
  • ліплення з глини.

«Основна ціль студії, аби люди, які звернулися до нас, отримали задоволення, адже те, що я їм даю, націлене на розслаблення та самопізнання. Наприклад, ідея занять «Одна картина життя на двох» полягає в тому, аби люди пізнали одне одного малюючи», - зазначає засновниця студії.

Вона зауважує, що процес занять є дуже цікавим. За спостереженням пані Ольги, коли люди зустрічаються, то можуть не обговорювати в деталях того, що їх хвилює у стосунках, але, коли вони малюють, то відразу видно, що «простір полотна – це їхні відносини».

«Малюючи вдвох на полотні ми пізнаємо картину світобачення один одного, розуміння власного простору та готовності до стосунків», - розповідають клієнти студії.

Пані Ольга додає, що в такий спосіб можна побачити недоліки стосунків, те, що треба випрацювати та проговорити до кінця.

Художниця зазначає, що через малюнок люди помічають, як їх люблять, та те, що їх готові оберігати.

«Одного разу до мене прийшла пара. Тоді вони ще зустрічалися, а зараз вже одружені. Закохані відвідали моє заняття  «Одна картина життя на двох». Хлопець, побачивши як це цікаво, подарував такий самий сертифікат своїм дідусеві й бабусі. Цікаво було спостерігати: одні тільки починали будувати сім’ю, а інші вже малювали здобутки. Емоції були неймовірні, вони так захопилися, що навіть забули всі свої речі», - пригадує Ольга Грицюк.

Зацікавилися? На вас чекають у студії «Ole-Art» у затишній атмосфері:           

м. Луцьк, вул. Кондзелевича, 5 (р-н старого міста)

 050 135 45 36

Oleartlutsk@gmail.com

facebook.com/Oleartschool

facebook.com/oleartstudio

instagram.com/ole_art_

«Ole-Art»

Студія свята «Карамболь» – дитяче свято, яке неможливо забути!

Дитяче свято - це дуже важлива подія в житті кожної дитини. Адже всі діти, без винятку, чекають веселощів та вечірок із улюбленими героями, тому що з ними приходить чарівництво!

Так, студія свят «Карамболь» створює програми для дітей і підлітків за мотивами популярних мультфільмів, фільмів, телешоу і інших улюблених персонажів дітей. У нас є все щоб зробити Ваше свято насиченим, стильним і цікавим для будь-якої аудиторії.

Наша студія свята «Карамболь» може запропонувати:

  • аніматорів на дитяче свято,
  • шоу програми,
  • творчі майстер класи для дітей,
  • тематичні свята для дітей «під ключ»,
  • YouTube та TikTok – вечірки,
  • вечірки блогерів,
  • стрічкове шоу,
  • паперове шоу з улюбленими героями,
  • розваги та веселі змагання.

Ми створюємо свята різних масштабів, а завдяки великій кількості програм та сценаріїв, можемо підібрати шоу, які підходять саме для Вашого свята.

І робимо це професійно, щоб ви могли зануритись в святкову атмосферу,  лишень глянувши на антураж майданчика. Кожна деталь, образи героїв, локація продумані, а в цілому  це створює ідеальний святковий день.

Супер-герої та персонажі найулюбленіших дитячих мультфільмів,  грайливі Киці та різнокольорові Єдинороги, Білосніжка та Принцеса Ельза, Майнкрафти та Пірати,  Чарівники та Динозаврики  - наші аніматори дуже люблять дітей і прагнуть кожному подарувати казку, втіливши його мрію в реальність. В результаті улюблений казковий персонаж приходить до дитини на свято, вітає і грається разом з ним і його друзями!

Аніматори студії свята «Карамболь» - це яскраві емоції і гарний настрій вашої дитини на весь наступний рік!

Замовити у подарунок справжнє свято ви можете за номерами телефонів

050 920 12 54

096 935 96 49

на сторінці у facebook.com/karambolsvyato

на сторінці у instagram.com/karambol_svyato

Карамболь

Солодкий авторський подарунок  - десерти від Тетяни Качковської

Вибір десерту у подарунок на будь-яке свято завжди супроводжується бажанням доставити радість і викликати теплі почуття. Адже подарунок найближчим, найдорожчим людям.

У Луцьку кондитер  Тетяна Качковська стане чарівною доброю феєю, яка допоможе подарувати коханій людині хвилини солодкого щастя. У неї можна замовити:

  • торти,
  • короваї,
  • цукерки,
  • печиво,
  • капкейкі,
  • тістечка,
  • торти,
  • зефірки, тощо.

Важливо! Уся солодка продукція Тетяни Качковської – лише з натуральних продуктів, без фарбників та консервантів.

Також ви можете придбати корисні солодощі:

  • Цукерки без цукру (сухофрукти, чорний шоколад, горіхи)
  • Творожний Штоллен
  • Халва без цукру

«Ми можемо створити будь-які десерти, головне, щоб у вас в серці жила любов і бажання подарувати радість. Тоді і солодощі здаються в сто раз смачнішими!», - наголошує кондитер Тетяна Качковська.

Замовити торти на будь-яке свято, коровай, кенді бар ви можете

  • за номером телефону 098 233 85 15
  • на сторінці у facebook.com
  • на сторінці у instagram.com
десерти від Тетяни Качковської

Гармонія і бадьорість в подарунок  - масаж від Тетяни Кобак

На будь-яке свято, день народження, ювілей, День Валентина чи 8 березня,  хочеться порадувати  дорогих для вас людей чимось особливим, чи не так? Шукаєте оригінальний подарунок?

Подаруйте їм задоволення для тіла і душі -  масаж від професійного масажиста у Луцьку Тетяни Кобак!

Так, Тетяна застосовує унікальні техніки, які повертають гармонію духу і тіла, дарують енергію, знімають стрес і напруження, позбавляють від тривоги і дратівливості і просто дарують насолоду.

«Чи можна подарувати гарний настрій, відмінне самопочуття і відчуття гармонії?  - Так! Погодьтеся, подарунковий сертифікат на масаж - це відмінна ідея!», - наголошує масажист Тетяна Кобак, яка має неоціненний досвід, адже працює у  сфері здоров’я та краси вже  8 років.

У наявності сертифікати, які можна придбати на певний вид масажу або ж суму 500 чи 1000 грн.

Які види масажу пропонує Тетяна Кобак:

  • профілактичні та оздоровчі масажі для дорослих і діток,
  • антицелюлітна програма,
  • три різні техніки масажу обличчя (серед них і авторська),
  • парафінотерапія,
  • тейпування,
  • Relax комплекси.

Про особливості проведення того чи іншого виду масажу,  а також питання щодо вартості можна уточнити за телефоном або написати у соціальних мережах -

facebook.com

instagram.com

Viber - 099 307 44 69

масаж від Тетяни Кобак

Політ на параплані – зроби крок назустріч небу!

Найоригінальнішим подарунком, що, безумовно, запам’ятається на все життя стане політ на параплані!

Подарувавши коханій людині, другу, чи комусь з любих рідних людей політ на параплані у Луцьку ви точно не прогадаєте!  Політ-прогулянка у небі з досвідченим інструктором не залишить байдужим нікого! Адже коли насолоджуєшся польотом, розглядаючи навколишню красу з висоти 400 - 700 метрів, то відчуваєш себе птахом.

У Луцьку пропонують різні варіанти польотів на параплані: 10-15 хв. - ознайомчий політ (зверху вниз), 8-10 хв. – екстремальний політ (крутим спіральки вінговери)

Польоти на параплані відбуваються згідно умов погоди, та коли записується мінімум 4 людини на день. Про політ повідомляємо за 1-2 дні до проведення польотів.

Для більш романтичного настрою можна замовити політ на заході сонця.

Літаємо  в різних локаціях: с.Коршів, с.Оздів, до 15км від Луцька біля Почаєва та м.Рівне. Беремо  участь в змаганнях,  літаємо в  горах Карпат, Альпах, Гімалаях.

В наявності є подарункові сертифікати - термін придатності 1 рік з моменту придбання. Ви можете самі обрати, в яку пору року та час доби літати. Тим, хто хоче політати, але проживає в іншому місту, ми пересилаємо сертифікати новою поштою.

Хто бажає політати на параплані або придбати сертифікат, телефонуйте  0660179598 Світлана 

Політ на параплані

Ювелірні вироби від «Перлини» - коштовні миті твого життя!

Коли наближається день народження чи ювілей, весілля чи хрестини, у рідних та близьких вам людей, коли на порозі Новий рік, День закоханих, 8 березня,  ми постійно задаєм собі питання «Що ж обрати в якості подарунка, аби він був універсальним, практичним і дуже красивим?».

А ви знаєте, що найкращим подарунком, незалежно від сезону та часу, стануть ювелірні вироби? Адже такі коштовні презенти завжди виглядають вишукано та презентабельно.

Будь-яка прикраса, створена з дорогоцінних металів, вважається ознакою хорошого  смаку. Вироби професійних  ювелірів прослужать довго і ніколи не вийдуть з моди.

Ювелірні прикраси можна підібрати під будь-який характер,  настрій та образ.  І, загалом, це насправді несподіваний і приємний подарунок!

Так, мережа ювелірних магазинів «Перлина» пропонує у якості подарунку ювелірні вироби та прикраси з золота, діамантів, срібла та інших коштовностей.

В асортименті магазинів «Перлина» ви знайдете:

  • найбільший вибір обручок та перстнів, зі срібла, білого, жовтого та рожевого золота з коштовним камінням,
  • ланцюжки та витончені підвіски, одні з найпопулярніших ювелірних прикрас, яку носять незалежно від віку або гендерної приналежності,
  • фешенебельні годинники, що відрізняють точністю та довговічністю,
  • елегантні сережки, які точно привнесуть цікаву родзинку в будь-який образ
  • тендітні кольє та барвисті намиста, вишукані прикраси з дорогоцінного та напівдорогоцінного каміння

Завітайте до наших ювелірних магазинів та зробіть елегантний подарунок для своїх рідних та близьких людей, або просто потіште себе коштовним подарунком за найдоступнішими цінами!

Мережа Ювелірних Магазинів "Перлина"

Луцьк, пр. Волі, 7    

Луцьк, пр.Волі, 1, ТЦ «Луцьк»

Луцьк, вул. Лесі Українки, 42

Луцьк, вул. Сухомлинського, 1, ТРЦ ПортCity 

Рівне,вул. Соборна, 156

Ковель, вул. Міцкевича,1а

Вараш, майдан Незалежності, 10

facebook.com/tiapynova

instagram.com/perlinalutck

Ювелірні вироби від «Перлини»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, подарунки, свято, квіти, солодощі, косметика
В тему