Поради

Як закохати в себе чоловіка - жіночі хитрощі та поради

Як закохати в себе чоловіка - жіночі хитрощі та поради

Серед питань, які тривожили дівочі серця,напевно, найперше місце займає всюдисуще «як привернути увагу чоловіка». В усі часи та у будь-якому віці жінки завжди знайдуть мужню «причину» не спати вночі, натомість вигадуючи план, як підкорити чоловіка та безповоротно його влюбити. Та, по правді, все вже придумано до нас.

Віками намагаючись влюбити чоловіка, у якого сама закохалася, жінка готова на відчайдушні та нелогічні вчинки. Але прогрес не стоїть на місці, і слава Богу, причаровування та приворотні зілля як метод закохати чоловіка давно відійшли на другий план. Насправді ж, аби закохати обранця потрібно дотримуватися простих порад. Їх сформулювали на основі досвіду величезної кількості представниць прекрасної статі, які знали, як зачарувати чоловіка.

Як зацікавити чоловіка

Як влюбити обраного представника сильної статі – актуальна проблема, для вирішення котрої не треба вдруге придумувати велосипед. Поради в основному стосуються манери спілкування та зовнішнього вигляду, тож варто знати, як поводитися, щоб заманити чоловіка.

Вперед – дотримуючись цих простих порад незабаром ти відчуєш, що чоловік також закохався.

Як зацікавити чоловіка?
Як зацікавити чоловіка?

Відкрите спілкування

Твій стиль спілкування – чи не головна зброя, котра підкаже, як завоювати чоловіка. Адже щоб влюбити, потрібно знати, який чоловік перед тобою та які жінки йому подобаються – милі та спокійні, чи гарячі із перчинкою. Тому перша порада – більше спілкуйся: запитуй та уважно слухай.

Звісно, для того, аби влюбити того, хто припав до душі, важлива й правильна поведінка. Навряд чи чоловік закохається у сварливу жінку, яка постійно перебиває, перекрикує та всіляко демонструє свою прихильність. Навпаки, твій обранець може злякатися такого стилю. Відтак будь ввічливою, милою та головне – багато посміхайся, це обеззброїть навіть суворого чоловіка. Аби об’єкт уваги закохався, твоя манера спілкування має бути легкою та приємною, разом вам має бути цікаво. Ба більше – твій чоловік і сам закохається, коли справити правильне враження.

Тож основна порада, як влюбити чоловіка – бути цікавою, милою та приємною в спілкуванні.

Проявляй ініціативу

Саме так – приверни увагу, пожартуй, розпитай про щось перша. Але не перегинай палку: потрібно думати, як ті чи інші кроки оцінить чоловік, якого намагаєшся закохати. Наприклад, твій обранець потрапив з тобою в спільну компанію – не бійся виглядати яскраво. Водночас, нагрубіянивши офіціанту в кафе шансів, що хтось влюбиться, не збільшиться.

Тому наступна порада така: не бійся бути активною, та не забувай виглядати тактовною!

Як звернути на себе увагу?
Як звернути на себе увагу?

Не розкривай карти

Ця порада має допомогти закохати чоловіка завдяки чіткому утриманні балансу між ініціативою та таємничістю.

Дуже важливо, що чоловік не одразу має зрозуміти, що в нього закохалися. Адже тоді виключно через чоловічу природу йому стане нецікаво. Чоловіки по своїй натурі мисливці, вони люблять, коли за «здобиччю» доводиться полювати. Тому, виявляючи ініціативу  щодо твого обранця, не забувай балансувати. Завдяки жіночим хитрощам необхідно вивідати інформацію, але й не видати планів.

Пам’ятай: занадто швидко зрозумівши, що в нього закохалися, чоловік із високою імовірністю втратить інтерес. Тоді влюбити того, кому симпатизуєш, буде значно важче.

Твій зовнішній вигляд

Не дарма кажуть, що чоловіки люблять очима – це повинна знати і пам’ятати кожна жінка, яка хоче влюбити в себе представника сильної статі. Навряд чи чоловік закохається у леді, що виглядає неакуратно, носить одяг не за розміром та елементарно не розуміє, як поєднувати речі. Навпаки, щоб твій обранець звернув увагу, ти повинна виглядати спокусливо та стильно. Тільки тоді він відчує, що закохується.

Потрібно розуміти, що йдеться не лише про одяг, а вигляд загалом. Тому порада – стань перед дзеркалом і уважно подивися. Якщо твій вигляд – це підтягнута фігура, доглянуте обличчя та волосся, струнка постава, вітаємо! Залишилося лише правильно підібрати одяг та парфуми, які підкреслять красу. Однак коли твій образ не подобається  навіть тобі, чи вдасться влюбити омріяного чоловіка? Чи не відчує симпатик невпевненості?

Працюй над собою: чоловік повинен милуватися, щоб закохатися. Адже кожному у приємно знати та пишатися, що саме йому дісталася така красуня.

Як завоювати серце чоловіка?
Як завоювати серце чоловіка?

Цікався його життям

Твій обранець має відчувати, що тобі цікаво знати, як у нього справи. Розпитуй про інтереси  – наприклад, з’ясувалося, що він любить автоперегони. Потрібно розібрати цю сферу: наступного разу, коли мова зайде за чергове раллі, ти з легкістю підтримаєш розмову та зможеш більше порозпитувати. Твій чоловік це без сумніву оцінить і  влюбити його точно буде легше.

Ще одна порада – схвалювати мрії на амбіції представника сильної статі, якого хочеш влюбити. Це теж, один із варіантів, як зачепити чоловіка за живе, бо це досить особисті та потаємні моменти. Приміром, у розмові чоловік відкриє свою мрію чи розкаже кар’єрні плани, тож потрібно обов’язково взяти на озброєння цю інформацію. Повір у його мрію, і закохати об’єкт симпатії стане легше. Навіть коли вона здається нездійсненною, твої поради та підтримка додадуть об’єкту симпатії віри у власні сили.

Приємний тактильний контакт

Щоб звернути на себе увагу чоловіка можна скористатися жіночою хитрістю: ніби випадково до нього торкатися. Потрібно то легко зачепити рукою, то поправити манжет на  сорочці, то взяти за руку при переході дороги. Справа в тому, що таким чином твій обранець, якого намагаєшся влюбити, точно це помітить. А ще чисто фізіологічний фактор – можливо, якраз  після таких невинних доторків хлопець відчує певний струм між вами.

Головна порада тут – обережність та не перестаратися. Тож, якщо твій обранець, наприклад, не любить, коли до нього торкаються, закохати таким чином не вдасться. Необхідно чітко розуміти межу.

Як закохати в себе дорослого чоловіка?
Як закохати в себе дорослого чоловіка?

Зачаровані погляди

Об’єкт симпатії повинен відчувати, що коли ви поряд, він стає якимось іншим, чи то пак набуває нового статусу. Добитися такого ефект допоможе зоровий контакт – потрібно дивися просто в очі, ніби намагаючись заглянути в душу. Але цей погляд не повинен бути настирливим – скоріше, таємничо-зачарованим. Недаремно кажуть, що очі – дзеркало душі, тож ці «дзеркала» однозначно стимулюватимуть закохатися.

Ще одна порада – трошки затримувати погляд, коли ваші погляди перетинаються. Це, напевне, найпростіший метод , як зацікавити хлопця. Ідеально, якщо після такого контакту чоловік відводитиме очі першим – значить боїться, що дівчина прочитає там почуття, яке вже зароджується. Це невелике «візуальне спілкування» стимулюватиме на думки про опонентку.

Твій козир – слабкість і витонченість

Чоловікові приємно, якщо поряд із ним – ніжне та чутливе створіння, для якого він може стати справжнім лицарем. Тож щоб влюбити, побудь поруч слабкою – попроси налаштувати операційну систему на комп’ютері, почепити шторку  ванній чи вибрати щось для дому. Обирай завдання, аби не поставити чоловіка, якого хочеш закохати, в незручне становище: поломка, що виявиться заскладною, призведе до патової ситуації.

Натомість принц, котрий з легкістю виконає прохання отримає додаткові  бали у своїх очах,  чоловік зрозуміє свою вагомість та певним чином самоствердитися.

Як звабити чоловіка?
Як звабити чоловіка?

Але ні в якому разі не доходь до абсурду! Надмірну слабкість легко трактувати як недалекість. Не варто телефонувати йому із питаннями «а яку кнопочку натиснути, бо не перестає гудіти?». Це вже не виглядає мило, а навпаки – дратує.

Контрольний «постріл»: як завоювати серце чоловіка та влюбити остаточно

Коли стає зрозуміло, що чоловік потроху закохується, важливо «підсилити ефект». Саме час додати загадковості та неприступності! Хлопець вже звертає більше уваги, намагається  поговорити у спільній компанії – чудово! Аби влюбити його остаточно, трошки обмеж спілкування.

Наприклад, під час спільного відпочинку у спільній компанії «втікай» трішки раніше із якоїсь загадкової причини – ще одна зустріч, інші плани, справи тощо. Це стимулюватиме чоловіка міркувати, а що ж там за плани і які ще зустрічі. По-перше, він більше думатиме про об’єкт симпатії, а по-друге, леді виглядатиме неприступнішою. Хай навіть трохи поревнує до цих планів, так влюбити стане ще легше – чоловіча природа побудована так, що тяга до чого недоступного завжди більша.

Якщо чоловік почне відчувати вашу відсутність та підсвідомо сумувати – чудово! Залишилося ще декілька простих кроків та влюбити симпатика остаточно.

Як закохати в себе дорослого чоловіка: психологічні підсумки

Зрештою, резюмуємо основні поради, як закохати чоловіка. Ці моменти спрямовані на психологію і діятимуть точно «в ціль».

  • Впливайте на інстинкти чоловіка,  а не розум. Дотики, погляди, приглушений тембр голосу – усе це на рівні підсвідомості надсилатиме корі головного мозку чоловіка потрібні сигнали.
  • Не перестарайтеся. Неважливо, чи це стиль, чи манери, чи неприступність,  в усьому необхідно знати міру. Запопадливість, надто вишуканий одяг на пробіжку чи повний ігнор точно не допоможуть влюбити чоловіка, а навпаки – відлякають.
  • Кажіть компліменти. Саме так –  їх люблять не лише жінки, а  й чоловіки. При нагоді акцентуйте на успіху чи похваліть за вдалі рішення.
  • Завжди залишайся собою. Твій чоловік, коли вдасться його закохати, швидко розкриє фальш, відтак не варто буквально прикидатися іншою людиною, лиш би сподобатися.
  • Не все відразу. Не намагайся одночасно влюбити чоловіка всіма можливими способами. Для того, аби дійсно закохати когось, потрібен час. Не плануй, як звабити чоловіка, вже після першої зустрічі. Золота порада – всьому свій час та місце.
  • Жіночність – головний козир. Це якраз те, що найбільше вабить чоловіка та закохує у представницю прекрасної половини людства. Розвивай її у собі – не соромся читати та ходити на тренінги,і тоді з легкістю зможеш ще міцніше влюбити обранця. Чоловіка має супроводжувати цікавість, а нові «прийомчики»  в арсеналі ніколи не завадять.

Але найголовніші поради – тверезо оцінювати  ситуацію  та мати терпіння. Ви повинні розуміти, чи є у вас шанси влюбити саме цього чоловіка: у випадку, коли ваша зустріч була єдиною та короткою,  немає спільних друзів чи можливостей перетнутися по роботі, задумайтеся, чи варто закохуватися конкретно у цю особу. Довкола чимало хороших інших кандидатур, готових влюбитися.

Щодо терпіння, то це золотий рецепт у великій кількості ситуацій. Закохати чоловіка  у себе – не секундна справа, яка потребуватиме зусиль та часу. Набирайтеся сил, вмикайте на повну свій шарм та вперед – закохувати бажаного чоловіка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: інтим, жінки, стосунки, кохання
В тему