Поради

М’яка іграшка – найкращий подарунок коханій

М’яка іграшка – найкращий подарунок коханій

Хочете здивувати свою кохану оригінальним подарунком? Придбайте їй м’яку іграшку. У світі, мабуть, не знайдеться дівчини, яка б проігнорувала такий дарунок. Тому не вагайтесь, м’яка іграшка для коханої – це те що треба.

Запитаєте: чому саме м’яка іграшка? А якщо іграшка, то яка? Відповідь доволі проста. М’яка іграшка – місток, який з’єднує нас з дитинством, звідки ми всі родом. Це спогад про дитинство і свої дитячі амбіції. Зрештою, кому не пощастило в далекому минулому придбати м’яку іграшку, то зараз є нагода надолужити втрачене.

Можливо, тому ми так любимо дарувати м’які іграшки не лише собі, а й тих, хто зворушив наше серце. М’яка іграшка – найкращий вияв почуттів до близьких нам людей.

Читайте також

М'які іграшки для дівчини
М'які іграшки для дівчини

Як вибрати м’яку іграшку?

Здавалося б, що може бути складного у виборі м’якої іграшки? Однак, коли потрапляєш в магазин, де очі розбігаються від їх різноманіття, мимоволі виникає думка, а як же все-таки обрати якісну іграшку для коханої?

При виборі м’якої іграшки для коханої людини не погано було б врахувати деякі критерії якості:

Якість ворсу та його характеристики.

Іграшка не повинна «линяти», не повинна боятися того, що ви злегка потягнете її за ворс. Якісна іграшка такий тест пройде на відмінно, а неякісна нам ні до чого.

Щодо характеристик ворсу, то про це бажано подумати до того, коли переступите поріг магазину. Варто врахувати уподобання того, хто отримає такий презент. Чи полюбляє ваша дівчина кудлату іграшку чи з гладеньким ворсом, з густим чи не надто тощо?

Розмір.

Це теж питання смаку, однак, як підказує практика, дорослих дівчат вражає іграшка у ріст з ними. Тобто чим більша іграшка, тим більше захвату коханої. І всі ваші маленькі прогріхи забудуться вмить.

Якість наповнювача.

У якісної м’якої іграшки наповнювач повинен бути гіпоалергенним, гігієнічним, теплоізоляційним та довговічним. Процедура прання не повинна йому нашкодити. Крім того ніхто не повинен бачити наповнювач через шви в іграшці.

Барвник та запах.

Не бійтеся понюхати іграшку, адже ви покупець і повинні знати за що віддаєте свої кровні. Якщо від іграшки чути якимось незрозумілим, малоприємним запахом, а від дотику на пальцях залишається фарба, то знайте, щойно ви знайшли одну з тих неякісних моделей, купляти яких не варто. Це той момент, коли хочеться сказати славнозвісне: стережіться підробок!

Гарантія якості.

У продавця завжди можна попросити сертифікат якості відповідно до міжнародних стандартів. Так дізнаєтеся з чого виготовлено іграшку і як за нею доглядати. Кожен покупець має на це право.

Зрештою, звертайтеся до перевірених досвідом та репутацією магазинів міста, які пропонують подібну продукцію, і не помилитесь.

Які іграшки полюбляють дівчата
Які іграшки полюбляють дівчата

Яку саме м’яку іграшку обрати для коханої дівчини?

Це риторичне питання. Ще ніхто не пропонував рейтинг м’яких іграшок, які полюбляють дорослі. Рейтинг дитячих м’яких іграшок існує, а от дорослих – ні. Спитаєте чому? Все доволі просто. Це питання смаку. Якщо дитячі вподобання можна вгадати, то з дорослими все інакше. Дорослі не завжди копіюють інших, а, навпаки, намагаються проявити свою самостійність.

Якби там не було, а за нашими спостереженнями незмінним лідером продаж і досі залишається велетенський плюшевий ведмедик Тедді.

Плюшевий ведмедик – найкращий подарунок для коханої дівчини

А знаєте, чому саме ці милі пухнастики поза конкуренцією? Не котики, зайчики, собачки, а саме ведмедики? Хоча в природі ведмідь не надто миролюбива тварина.

Версій є декілька, а правда одна. Ведмідь завжди, ще із міфів про богів та старослов’янських вірувань, був священною твариною. Так, за переказами міфів, у свиту грецької богині Діани входив священний ведмідь, а на теренах давньослов’янських племен люди царем звірів називали саме ведмедя, а не лева.

Але давайте відкинемо давнину і поринемо в дитинство? Так от, пригадуєте мультфільм «Братик-ведмедик»? За сюжетом хлопець, який зневажив свій тотем, перетворюється на ведмедя. А що означав тотем ведмедя? Він означав любов, захист, прагнення мудрості.

Тому свідомо чи ні, але плюшевих ведмедиків ми даруємо тим, хто не байдужий нашому серцю, кого хочемо захистити від усіх незгод світу і запевнити, що саме ця людина – найцінніший скарб для нас. Банально? Зовсім ні. Жодна дівчина не залишиться байдужою і холодною, коли її здивують таким дарунком. А ще коли той пухнастий товстун буде із неї заввишки, той поготів.

І досі сумніваєтеся в доцільності такого дарунку?

Читайте також

Ведмедики Тедді
Ведмедики Тедді

Ось декілька беззаперечних істин для роздумів:

  • м’який ведмедик святковий, а не буденний презент;
  • він не має прив’язки до якоїсь події, тому буде доречним як на День народження, так і на День закоханих тощо;
  • підкреслює найніжніші почуття та романтичні пориви душі;
  • цей дарунок не дозволить дівчині забути про вас, бо завжди буде у неї на виду;
  • таким подарунком гордитиметься будь-яка модниця;
  • він завжди в тренді.

Не обіцяйте коханій зірок з неба, вони їй ні до чого, не балуйте солодощами, це не святковий, а щоденний дарунок, вразьте її м’яким ведмедиком-велетнем, це вона неодмінно оцінить і ніколи не забуде.

Плюшевий ведмедик - найкращий подарунок
Плюшевий ведмедик - найкращий подарунок

Як обрати плюшевого ведмедика у подарунок?

Якщо сумніви щодо покупки плюшевого ведмедя позаду, то зосередьтеся на виборі якісного товару. Це і є найбільшим каменем спотикання багатьох покупців.

Отже, на що, насамперед, варто звернути увагу при виборі м’яких ведмедиків:

  • на матеріал, з якого виготовлено подарунок;
  • на якість пошиття;
  • важливий наповнювач іграшки;
  • як зберігати та доглядати ведмедика;
  • уподобання коханої людини тощо.

Як обрати якісного м'якого ведмедика у дарунок
Як обрати якісного м'якого ведмедика у дарунок

Яким є якісний матеріал для плюшевого ведмедика?

Нехай назва «плюшевий» не вводить вас в оману. Зараз часто використовують матеріали, які за властивостями схожі  до плюшу. Але, мабуть, це саме той випадок, коли інший не означає гірший.

Так для виготовлення м’якого ведмедика використовують, наприклад, мохер. Такий пухнастик ще не один рік буде тішити око свого власника, адже він зроблений з міцного та якісного матеріалу.

Не менш популярними є також шовк та віскоза для ведмедиків.

Для тих, хто шукає м’яких ведмедиків з матеріалу, що не викликає алергії, підійде хутро альпаки. Воно неймовірно ніжне на дотик, тепле, легко доглядається і не викликає подразнень на шкірі.

Який би матеріал ви не обрали, важливо знати, якої товщини, густоти та довжини має бути ворс, щоб подарунок радував кохану людину.

Читайте також

М'яка радість дівчини
М'яка радість дівчини

Якість пошиття має значення

Обрали модель плюшевого ведмедика. Чудово. Однак не спішіть купувати, а перевірте його пошиття, щоб вберегти себе від несподіванок. Добре огляньте звірятко, зокрема шви, щоб не було видно ниток, халтурних з’єднань. Злегка помніть тканину, якщо на руках залишилася фарба, не обирайте цю модель ведмедика.

Якщо якість викликає сумніви, то не купуйте. Варіантів для такого подарунку безліч. Шукайте і знайдете те, що підійде саме вам.

Який наповнювач іграшки безпечний?

Важливий і наповнювач іграшки. Він не повинен провокувати алергії, тобто шкодити здоров’ю. Натомість завдання його – зберігати на довгі роки форму ведмедика.

Але врахуйте, що після чистки чи прання неякісний наповнювач втрачає свої властивості, а це впливає на естетичний вигляд іграшки. Тому наповнювач ох як важливий.

Здавна іграшку набивали ватою, але помітивши, що вона збивається і твердіє, розширили види наповнювачів.

Зараз зазвичай використовують поролон, синтепух, холлофайбер. Перший не підходить великим іграшкам через значну вагу. Синтепух застосовують частіше і прослужить довго, якщо його чистити відповідно до інструкцій. Холлофайбер практично зараз не має аналогів і є лідером на ринку. Легкий у догляді, ніжний, довговічний, гігієнічно безпечний, тому ідеально підходить для наповнювачів.

Але яким би не був наповнювач, потрібно уважно читати інструкції щодо догляду м’якої іграшки і дотримуватися її, і тоді вона ще тішитиме вас не один рік.  

Обираємо ведмедиків у дарунок
Обираємо ведмедиків у дарунок

Додаткові поради щодо вибору плюшевого ведмедика у подарунок

Перш ніж купити такий класний подарунок добре було б вивчити уподобання своєї єдиної.

Обираємо колір іграшки;

Можемо дати невеличку підказку: дівчата зазвичай полюбляють ведмедиків світлих тонів. Іграшки білого, рожевого, бежевого тонів додають святкового настрою, підкреслюють унікальність обраниці та її душевну романтичність.

Білий колір символізуватиме чистоту ваших почуттів, рожевий – ніжну пристрасть, бежевий – надійність у стосунках.

Окрім того велетенська іграшка таких кольорів упишеться в будь-який інтер’єр.

Можна звичайно обирати й інші відтінки, адже палітра кольорів вельми різноманітна, однак не всі втішать дівчат і створять романтичний настрій.

Як назвати плюшевого ведмедика?

Проявіть винахідливість і придумайте ім’я для м’якого ведмедика. Але будьте кмітливим та романтичним, назвіть його так, щоб воно асоціювалося з вами і підкреслювало теплоту стосунків.

М'який улюбленець дівчат
М'який улюбленець дівчат

Ось декілька підказок:

  • назвати іграшку різновидом імені дарителя: Сандро (від Олександр), Ніколя (від Миколи), Андре (від Андрій), Мішель (від Михайло) тощо;
  • підкреслити кличкою унікальність коханої: Тінг ( з китайської витончена), Хейс (мила з англійської), Хеларіус (з англійської весела), Белла (вродлива з італійської);
  • створити неологізм з перших літер імені та прізвища коханої людини тощо.

Якщо з цим у вас проблеми, то залиште вибір імені для м’якого улюбленця своїй дівчині. Їй фантазії точно не забракне.

І невеличка ложка дьогтю: великі іграшки потрібно доглядати не рідше ніж маленькі. І тут вже без хімчистки, мабуть, не обійтись. Тому будьте готові до того, що кохана не схоче кататися в метро зі своїм велетенським плюшевим супутником, тому знадобиться авто. Ось вам ще одна нагода бути потрібним та незамінним для своєї коханої дівчини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: подарунки, Дозвілля
В тему