Поради

Як прибрати живіт: 6 порад від тренера «ангелів» Victoria's Secret

Як прибрати живіт: 6 порад від тренера «ангелів» Victoria's Secret

Плоский живіт за тиждень - це мрія всіх жінок. Всі ми хочемо виглядати добре, носити речі, які нам подобаються і не комплексувати через своє тіло.

Розглянемо кілька способів, за допомогою яких можна досить швидко стати володаркою майже точеною фігури.

1. Уникайте стресів

Це той випадок, коли простіше сказати, ніж зробити. Але стрес - одна з головних причин того, що жир затримується на животі. Правильне розслаблення і медитація допоможуть уникнути здуття в цій області, що візуально зробить вас тонше. Важливо зробити розслаблюючі вправи щоденною практикою і приділяти їм 10-15 хвилин в день.

2. Не їжте після 20:00

Ця хитрість допоможе знизити стресове навантаження на травну систему. Краще їсти маленькими порціями кілька разів на день і останній прийом їжі планувати не пізніше ніж на 20:00. Так шлунок не буде переповненим під час сну.

3. Не забувайте про кардіотренування

Інтервальні кардіотренування допомагають прискорити обмін речовин. В результаті організм активно спалює калорії. Вам потрібно правильне кардіо, де разом працюють тіло, мозок і метаболізм. Наприклад, підійде HIIT - високоінтенсивні інтервальні тренування.

4. Харчуйтеся збалансовано

Прес робиться на кухні, і до 90% успіху залежить від того, що ви їсте. У боротьбі за гарне тіло доведеться перебудувати харчування, відмовитися від алкоголю, обмежити вуглеводи. Як джерело корисного жиру Гелбанд радить горіхи і авокадо.

5. Уникайте сумнівних дієт

За словами Гелбанда, одного разу кілька моделей перед важливим виходом на подіум перейшли на сокову дієту і не сказали йому про це. Результат був передбачуваний: ніхто не схуд, а деякі навіть набрали вагу. Дієти з дуже низьким вмістом калорій можуть мати зворотний ефект: організм зберігає жир, так як йому здається, що настають голодні часи.

6. Не зациклюйтеся на скручуваннях

Гелбанд не схвалює цю вправу. По-перше, виконуючи його, люди часто задіюють нецільові м'язи. По-друге, вправа може бути небезпечно для спини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, Ідеальне тіло
В тему