Поради

Літні маски для обличчя ростуть на городі

Літні маски для обличчя ростуть на городі

Влітку будь-якій шкірі обличчя буде надзвичайно корисно час від часу отримувати «поживний салатик».

Огіркові маски. У неглибокій ємності змішати по одній столовій ложці подрібненої огіркової м’якоті і сметани. Накласти кашку на шкіру шиї та обличчя і спокійно полежати 15 хвилин. Потім маску змити водою. Застосовувати рецепт можна двічі на тиждень.
Освіжить шкіру будь-якого типу маска на основі білої косметичної глини (столова ложка) з додаванням свіжого огірка, який слід подрібнити в кашку, а глину розвести теплою кип’яченою водою так, щоб у результаті у вас вийшла не надто густа суміш. Маску із глиною наносити на обличчя на 10 хвилин і змивати, бажано холодною водою.

Маска на основі помідора. Вона уповільнює процеси старіння, звужує пори. Для її приготування змішати в блендері один помідор, курячий жовток і 1 ст. л. крохмалю. Нанести на шкіру. Змити через 10 – 15 хвилин теплою водою, а потім обполоснути холодною.

А ось рецепт заспокійливої маски для чутливої шкіри. Розтерти на пюре м’якоть одного помідора, з’єднати з 1 – 2 ст. л. пшеничного борошна, нанести на обличчя. Змити теплою водою через 10 – 20 хвилин.

Маска із зеленню проти «гусячих лапок». Подрібнити зелень петрушки у блендері до появи кашки, потім накласти на проблемне місце біля очей. Накрити очі ватяними вологими дисками або тампонами з марлі. Двадцять хвилин відпочити, а тоді вмити обличчя теплою водою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса, краса
В тему