Поради

Яку жінку чоловіки хочуть у ліжку

Яку жінку чоловіки хочуть у ліжку

Звісно, немає усталених правил про те, що саме подобається усім чоловікам підряд. Але є декілька речей, які чоловіки обожнюють у жінках під час сексу.

Експерименти в ліжку

Це дуже дієвий і стимулюючий засіб для чоловіків. Сексуальне бажання – як апетит: ми всі хочемо спробувати різні смаки, тому що одне й те саме – це нецікаво. Чоловік хоче бачити в ліжку таку жінку, яка здатна подарувати йому нові й небанальні відчуття.

 «Тепер моя черга»

Сильній половині людства подобаються жінки, які проявляють у сексі ініціативу або – ще краще – самі ініціюють статевий акт. Коханому дуже важливо знати, що ви його хочете. Але не робіть це постійно: чоловіки вітають ініціативу, але надто агресивна жінка в ліжку сподобається небагатьом.

Робіть компліменти

Помилково вважати, що лишень жінки люблять вухами і потребують похвали своєї зовнішності. Чоловіки також ласі на приємні слова. Для них це важливо, бо у такий спосіб ви кажете, що ваш обранець володіє чимось особливим, що збуджує жінку. Це може стосуватися його зовнішності, руху, який він зробив, вдалого жарту чи інтелектуальних здібностей.

Станьте спокусницею

Чоловіки обожнюють красиву й відверту білизну: чи то ніжне цнотливе мереживо, чи шкіряний топ із шортами. А ще добре, коли ви продемонструєте легкий еротичний танець перед ним або великим дзеркалом, особливо якщо воно знаходиться поряд із ліжком.

Спонтанність

Чоловіки за своєю природою люблять постійно пізнавати щось незвідане, їм подобається відчувати адреналін і робити нові відкриття. Це ж стосується і сексу. Фактор сюрпризу сприяє виробленню гормону допаміну, який загострює почуття задоволення й особливого задоволення від життя. Наприклад, кожен чоловік думає про секс у нестандартних місцях. Ви ж не хочете, щоб у ролі головної героїні була інша? Запропонуйте своєму партнеру зайнятися коханням на приватному пікніку або в басейні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, інтим, Сім'я, стосунки
В тему