Поради

Як розпізнати віртуальну зраду?

Як розпізнати віртуальну зраду?

З розвитком технологій та появою мережі у більшості сімей розширилися шляхи комунікацій та коло знайомств. І якщо раніше активними користувачами здебільшого були підлітки та молодь, то сьогодні практично кожен має доступ до соцмереж чи інших онлайн-ресурсів, де можна спілкуватися, заводити нових друзів і навіть знайти кохання. Але що робити, якщо ви одружені чи заміжні, а ваша половинка часто-густо «зависає» в інтернеті, шукаючи для цього будь-які приводи.

Віртуальна зрада. Що це таке?

Як зазначають психологи, віртуальна зрада не обов'язково доходить до віртуального сексу, а ще рідше до справжнього. Швидше, це просто флірт. При цьому не варто надто хвилюватися, якщо чоловік чи дружина заходять на сайти для дорослих. У такий спосіб вони просто вдаються до сексуальних фантазій. Це не можна вважати зрадою. Але є декілька тривожних «дзвіночків», які повинні насторожити:

  • ваша половинка дуже багато часу проводить у мережі і має явну залежність від цього. При цьому він чи вона намагається бути постійно онлайн або ж при першій можливості знову зайти в інтернет;
  • коли немає зв’язку, то ваш партнер постійно роздратований, висловлює невдоволення і навіть може бути доволі агресивним;
  • шукає всілякі відмовки, коли торкаєтеся теми спілкування в мережі;
  • усі гаджети на паролях, а також закриті входи в електронну пошту, сторінки соцмереж тощо;
  • помітною стала відстороненість та менше взаємної уваги.

Хто шукає знайомства в інтернеті

Найчастіше причиною віртуальної зради стає бажання різноманітності. Таке відбувається з тими, хто вже давно одружений. Це найбільш часта категорія постійних відвідувачів різних сайтів знайомств. Для більшості жінок і чоловіків віртуальна зрада – це спосіб підняти самооцінку і сексуально пофантазувати.

Порада. При найменших підозрах віртуальної зради тверезо оцініть ситуацію та проаналізуйте мотиви, щоб на емоціях не розірвати стосунки. Спробуйте зрозуміти одне одного та внести у шлюб щось нове, цікаве, освіжити його у ліжку та робити приємні невеличкі сюрпризи щодня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, Сім'я, стосунки
В тему