Поради

Красивим обличчя зробить чистка

Красивим обличчя зробить чистка

За шкіру обличчя напряму відповідає спосіб життя. Наші сальні залози постійно виділяють спеціальну речовину, покликану захистити шкіру від пересихання і шкідливого впливу навколишнього середовища.

При нормальному циклі відновлення клітин шкіра очищається самостійно.

Але під впливом стресу, гормональних збоїв, недосипання, ненормованого харчування, захворювань внутрішніх органів збільшується вироблення шкірного сала, а ось цикл оновлення клітин, навпаки, сповільнюється. В результаті – забруднення з поверхні шкіри видаляються гірше, сальні залози засмічуються, перестають нормально функціонувати, збільшуються в розмірах, і на поверхні з’являються чорні цятки.

Оскільки комедони залягають глибоко, креми, скраби, маски не допоможуть дістати їх. Повернути шкірі гладкість і естетичну привабливість допоможе тільки професійна чистка обличчя у косметолога.

Нині чистка обличчя – найпопулярніша косметологічна процедура.

Показання:

  • підвищена сальність шкіри;
  • розширені пори;
  • вугрі на стадії загоєння;
  • комедони;
  • зниження тонусу і погіршення тургору;
  • в’януча шкіра.

Варто зазначити, що чистка обличчя – не така приємна, але все ж необхідна процедура, що дає позитивні плоди і при правильному виконанні не завдає шкоди шкірі. Вже той факт, що чистку призначають з підліткового віку, свідчить про безпеку і повну стерильність цього процесу.

Залишилося тільки розібратись у варіантах процедур чисток і вибрати ту, яка підходить саме вам.

Ультразвукова чистка

Така процедура допомагає добре очистити шкіру від ороговілих лусочок, стимулює кровообіг, приплив кисню до шкіри й обмін речовин у клітинах, покращує тонус епідермісу.

Вакуумна чистка

Покращує кровопостачання, допомагає швидше розсмоктатися застійним елементам (капілярні сітки, сліди постакне), стимулює клітинний метаболізм.

Газорідинний пілінг

Великий напір сприяє вимиванню з поверхні шкіри ороговілих клітин, шліфовці шрамів, рубців постакне. Цю процедуру можна порівняти з лімфодренажним масажем, який стимулює клітинний метаболізм. Допомагає надати шкірі пружність. За відчуттями ця процедура схожа на кріомасаж.

Механічна чистка

Шкіра добре очищається від комедонів, позбавляється від відмерлих клітин.

Хімічний пілінг

Така процедура допомагає позбутися не тільки від комедонів, а й вирівняти рельєф шкіри, зробити візуально менш помітними рубці. Фруктові кислоти омолоджують шкіру, стимулюють вироблення у глибоких шарах дерми колагену і еластину, що відповідають за пружність нашої шкіри.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса, краса
В тему