Поради

Ідеальне обличчя вам подарують ліполітики

Ідеальне обличчя вам подарують ліполітики

Потрібен швидкий результат? Серед безлічі сучасних способів для підтяжки обличчя сьогодні набувають популярності ліполітики.

Ліполітики – це препарати на натуральній основі, що вводяться під шкіру. Ця речовина спалює підшкірний жир, перетворюючи його в кислоти. Такі препарати – один із різновидів мезоін’єкцій, тобто вводяться за допомогою тоненької голки і не травмують шкіру.

Косметологи рекомендують курс уколів ліполітиками при:

  • відсутності результатів після дієт і спорту (фізичної активності);
  • в’ялій шкірі;
  • другому підборідді та втраті овалу обличчя;
  • надмірній кількості жиру в щоках;
  • дефекті форми носа;
  • відкладеннях жиру навколо очей.

Будь-які дефекти лиця, пов’язані з відкладенням надлишків жиру, можуть бути вирішені за допомогою цих препаратів.

Але варто зазначити, що ліполітики діють локально, лише в місцях їх уведення. Для вирішення проблеми всього обличчя використовуються спеціальні ін’єкції. Результат настає поступово, а лікування проводиться сеансами.

Зокрема, найчастіше до косметичних салонів жінки звертаються, аби провести корекцію зазначених далі зон обличчя.

Щоки

Як і будь-яка інша частина лиця, щоки схильні до процесів старіння. Стандартний курс уколів – 10 сеансів. Про деталі курсу розповість косметолог, вивчивши стан пацієнта і кількість жирових ускладнень.

Зона навколо очей

Ці препарати характеризуються не тільки жироспалювальним ефектом, але і підтягують шкіру навколо очей. За рахунок скорочення жирового прошарку, відбувається видалення дрібних зморщок і так званих «гусячих лапок».

Препарати на основі гіалуронової кислоти не тільки сприяють спалюванню жирів, а й стимулюють регенерацію тканин. Також ліполітики активно використовуються для корекції мімічних зморщок.

Підборіддя

Препарат допоможе прибрати друге підборіддя. Кількість процедур і частота їх виконання залежать від загального стану пацієнта. Слід зазначити, що результат від одних препаратів можна спостерігати відразу ж після перших сеансів, а інші мають пролонговану дію, тобто видимий ефект настає через кілька тижнів.

Ліполітики для носа

Цей вид ліполітиків використовується для корекції форми носа. Препарат допомагає прибрати зморшки і складки. Потужна речовина дозволить позбутися від «м’ясистого» носа й усуне вроджені чи набуті складки.

Якій зоні обличчя потрібно приділити увагу в першу чергу та як швидко настане результат, Вас проінформують працівники салону «Косметік-центр». З нашою допомогою Ваша краса стане по-справжньому весняною!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему