Поради

Яку форму губ вважають ідеальною?

Яку форму губ вважають ідеальною?

Провідний лондонський пластичний хірург розкрив секрет ідеальної форми губ, повідомляє видання «Індепендент».

Джуліан Де Сільва вважає, що губи американської співачки Тейлор Свіфт наближені до досконалості. «У Тейлор чудові пухкі вуста і вигин, якого намагається досягти так багато жінок», – додав лікар.

Він пояснив, що губи починають втрачати природну пухкість після 28 років через зниження вмісту колагену і гіалуронової кислоти. За його словами, відмова від куріння і зниження кількості годин перебування під сонячними променями сприяє уповільненню цього процесу.

Згідно зі статистичним дослідженням, проведеним журналом Journal of Cranio-Maxillofacial Surgery, форма рота вважається ідеальною, коли верхня і нижня губи абсолютно симетричні. Респондентів попросили вибрати найкраще на їхній погляд співвідношення розмірів, і 60 відсотків проголосували за пропорцію 1:1.

У березні Джуліан Де Сільва визначив, що Меган Маркл – найпривабливіша жінка в королівській родині. Він проаналізував будову обличчя 36-річної Маркл, герцогині Кембриджської, Зари Філліпс, принцеси Беатріс і принцеси Євгенії згідно з принципами «золотого перетину». Пропорції нареченої принца Гаррі отримали 87,4 відсотка. Друге місце посіла Кейт Міддлтон, набравши 86,8 відсотка. На третьому – Зара Філліпс із 81,6 відсотка. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему