Поради

Судинні сіточки та гемангіоми не повинні псувати вашу красу

Судинні сіточки та гемангіоми не повинні псувати вашу красу

Кровоносні судини, які здійснюють швидкий транспорт крові до усіх органів тіла людини, забезпечуючи обмін речовин між кров’ю та навколишніми тканинами, часто, крім користі, завдають естетичних незручностей. Зокрема, жіночу красу можуть зіпсувати судинна сіточка та гемангіома.

Купероз (саме цю назву отримала судинна сіточка) найчастіше з’являється на ніжній і чутливій шкірі. Спровокувати її появу можуть вагітність, часте перебування в сауні та лазні, сонячні промені, куріння й алкоголь, спадковість і хронічні захворювання печінки. Близьке розташування судин до шкіри також стане обтяжливим фактором.

Гемангіома – це судинне доброякісне новоутворення, що вражає як зовнішні тканини, так і внутрішні органи. Як правило, пухлина зовнішніх тканин проявляється через кілька днів чи місяць після народження. Однак не рідкісні випадки, коли гемангіому виявляють у дорослих.

Як і будь-яка доброякісна пухлина, гемангіома характеризується повільним темпом росту і не проникає в сусідні тканини організму. Вона завжди чітко локалізована і практично не турбує хворого.

От тільки краси судинні зірочки та гемангіоми не додають. Тому не дивно, що дівчата й жінки намагаються позбутися цього дефекту.

Якщо такі вади вже з’явилися на обличчі й тілі, то необхідно звертатися в професійний салон для видалення апаратним методом. Відмінно із цими проблемами бореться лазер SmartXide. Це інноваційна розробка компанії DEKA в галузі медичних лазерних технологій. Модель демонструє високі показники в різних сферах медичної практики: загальна хірургія, ЛОР-захворювання, гінекологія і, звичайно, естетична косметологія, без якої неможливо уявити життя жодної сучасної успішної жінки.

Робота лазера базується на використанні точкового DOT-випромінювання. Цей лазер, на противагу звичайному, піддає впливу лише частину виділеної ділянки живої тканини: пучок випромінювання діє точково, чергуючи зони, піддані вапоризації, з непошкодженими ділянками.

Таким чином, тепловий вплив відбувається з мінімальним пошкодженням живої тканини та з максимальним проявом лікувального й естетичного ефектів. Післяпроцедурний догляд помітно полегшується як для лікарів, так і для самих пацієнтів, а відновлювальний період скорочується до 3–7 днів.

Окрім куперозу та гемангіом, Laser Deka SmartXide рекомендують для:

  • шліфування шкіри;
  • видалення новоутворень;
  • вирівнювання зморщок;
  • усунення сполучнотканинних розтяжок і стрій;
  • видалення веснянок і пігментних плям;
  • корекції шрамів і рубців постакне;
  • лазерного омолодження шкіри.

Видалення відбувається швидко та безболісно, а після процедури не лишається шрамів і плям. Салон «Косметік-центр» надасть повну інформацію щодо інноваційної методики СО2-лазера. З нами Ваша краса буде досконалою!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему