Поради

Що таке дорами і чому вони сподобаються кожній дівчині?

Що таке дорами і чому вони сподобаються кожній дівчині?

Вітчизняні мелодраматичні серіали – недопрацьовані? Турецькі багатосерійки затягнуті? А проекти США неприємно вражають вульгарністю? Для всі тих, кому важливий перший поцілунок героїв, хто хоче відчути приємне хвилювання від перепертій на екрані, для тих, хто втомився від закручених сюжетів і бажає чогось легенького – знімають дорами.

Що таке дорами?

Дорами – найбільш рейтингові телесеріали Азії (Південна Корея, Японія, Тайвань, Китай). Слово «дорама» походить від англійського слова «drama». Зазвичай, дорама – це довгий фільм, який розділили на 12-16 серій. Кожен епізод триває 60-70 хвилин. Серіали призначені для жіночої аудиторії. Головних героїв грають молоді актори, в харизму та зовнішність яких тяжко не закохатися.

Можна запевнити, що достатньо всього однієї серії, аби захопитися корейськими дорамами раз і назавжди! У цих серіалах є все: романтика, від якої кругом йде голова, жарти, від яких розриває від сміху та інтрига, що не поступається найкращим проектам світу.

Пропонуємо вам ознайомитися з п’ятіркою найбільш романтичних дорам:

Квіточки після ягідок / Boys Over Flowers (2009)

Життя Гим Чан Ді раптово змінюється. З простої школи її переводять у елітний заклад «Shinhwa». Дівчина вирішує тихо відсидіти навчальний рік. Але її плани суперечать принципам F4 (четвірка самих багатих учнів, які полюбляють знущаються над слабкими однокласниками). Проте смілива Гим Чан Ді не збирається здаватися розпещеним красеням з F4. Більше того, її серце залишитися холодним, навіть коли в неї закохається найбагатший хлопець школи…

Спадкоємці / The Heritors (2013)

Кім Тан – один з найбагатших спадкоємців в Кореї. Проте насолоджуватися життям йому не вдається: хлопець позашлюбний син, якого відправили навчатися до США. Здається, його вже нічого не поєднує з рідною країною. Аж раптом він зустрічає кореянку Ча Юн Сан, яка прибула в США в пошуках своєї старшої сестри. Коли її план пожити у сестри руйнуються, Кім Тан запрошує землячку до себе.

За цією дівчиною він готовий відправитися назад на батьківщину. От тільки хлопець не знає, що Ча Юн Сан дочка економки його сім'ї…

Ревнива наречена Кім Тана, жорстокі однолітки та опір батьків – лише доля того, що доведеться пройти закоханим, аби бути разом.

A.N.JELL: Ти прекрасний! / You're Beautiful (2009)

До Мі Не з дитинства обрала для себе життя черниці. Але світ перевертається з ніг на голову, коли дівчина дізнається, що її брату-близнюку потрібна її допомога. До Мі Не переодягається у хлопчачий одяг, обрізає волосся та підписує замість брата контракт з популярною групою A.N. Jell.

Тепер вона буде жити з трьома красенями під одним дахом, які навіть не здогадуються, що їхній товариш – дівчина. Як До Мі Не переживе ці декілька місяців, якщо її серце полонив один з музикантів?

Цілитель / Healer (2014)

Чон Ху вже давно відмовився від реального світу. Колись він оселиться на безлюдному острові з білосніжними пляжами десь посеред океану. А зараз, у кримінальних колах його знають під кодовим ім’ям Цілитель.

Одного дня, його черговим завданням стає вольова і дивна інтернет-репортер Чхе Ен Шин. Все б нічого, але виявляється смілива дівчина збирає інформацію на Цілителя.

Чон Ху міняє звичний образ найманця на невпевненого і боягузливого репортера та влаштовується у видання, в якому працює дівчина.

Таємничий сад / Secret Garden (2010)

Жив собі на світі успішний бізнесмен. Був він розумний, багатий, гарний собою і зарозумілий. Випадкове знайомство з дівчиною-каскадеркою вносить хвилювання у його розмірене життя. Гострий язичок дівчини доставляє йому чимало неприємностей. Та й сама героїня не в захваті від манірного задаваки. Їм би мирно розійтися, але... героя нестримно тягне до біднячки. А тут ще доля-лиходійка зіграла з ними злий жарт, помінявши їх тілами...

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля
В тему