Поради

6 секретів нижньої білизни

6 секретів нижньої білизни

Резинка трусиків врізається в тіло, а бретельки бюстгальтера доводиться постійно поправляти? Таке буває не тільки у вас! Практично кожна жінка стикається з питанням: як підібрати нижню білизну, що ідеально прилягатиме до тіла і буде непомітною під одягом?

Сексуальна білизна повинна бути у кожної жінки

Ви не надаєте особливого значення білизні та носите трусики і бюстгальтер різного кольору? Все одно купіть хоча б один дорогий комплект. Заміжня ви чи ні, красива білизна змінить вас! Комплект здатний підвищити самооцінку, підняти настрій та посилити сексапільність. Ваша впевненість зросте, якщо ви розумітимете, що сьогодні на вашому тілі – ексклюзивна французька білизна.

Ті, хто має дорогий комплект, нехай поекспериментує. Боді, мереживний корсет або трусики-тонга відкриють нові грані вашої сексуальності.

Тіло без жахливих слідів від резинок

Сьогодні вибір білизни настільки широкий, що ходити у трусиках, які передушують тіло, – межа зневаги до роботи дизайнерів. Ідеальний варіант – трусики-танга. Однак слідкуйте, щоб плоть з-під них не випирала, інакше зайві складки буде видно навіть через одяг. Вам не зручно у тангах? Купуйте трусики-шорти: вони красиво облягають лінію сідниць і підтягують форму. Не забувайте і про безшовну білизну.

Правильний розмір

Не ваш розмір – це некрасиво та незручно. Жінкам з маленькими грудьми (до 2) не потрібна підтримка, відтак можна дозволити собі мереживну білизну на тонких бретельках. Власниці 3 розміру і більших повинні купувати бюстгальтер з м’якими чашечками, широкою смугою тканини під чашечками і щільними бретелями, які підтримуватимуть груди і не врізатимуться в тіло.

Дбайливе ставлення

Пріть білизну вручну або використовуйте дбайливий режим. Не забувайте про спеціальні мішки для делікатного прання. Ні в якому разі не віджимайте і не сушіть білизни в машинці, бо вона втратить форму, сідатиме та швидко зношуватиметься.

Натуральні або змішані тканини

Нейлон у спеку викликає подразнення шкіри. Нерідко свербіж викликає бюстгальтер з надмірно жорсткої тканини. Носіння синтетики часто супроводжується алергічними реакціями.

Нижня білизна + верхній одяг

Тілесний колір для бабусь? Ні! Тілесного практично не видно під одягом. До того ж, завдяки старанням дизайнерів, білизна тілесного кольору не менш сексуальна і чуттєва, ніж інших кольорів. Купуйте бюстгальтер зі зйомними бретелями для одягу різної асиметрії.

Під тісні брюки одягайте безшовні стринги або танга. Мереживо в цьому випадку недоречне.

Ще одна порада: не одягайте білизни яскравих відтінків (наприклад, червоного) під тонкий і світлий одяг!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему