Поради

Хімічний пілінг та мезотерапія – вітамінний бум для вашого обличчя

Хімічний пілінг та мезотерапія – вітамінний бум для вашого обличчя

Ви страждаєте від осінньої депресії? Ваш організм також негативно реагує на холоди? Проте зміна погоди не повинна впливати на ваш зовнішній вигляд. Аби навіть в похмурі осінні дні залишатися привабливою, потіште себе хімічним пілінгом та мезотерапією.

Пілінг – ефективна косметична процедура, в основі якої лежить відлущування трьох шарів епідермісу. Саме слово «пілінг» перекладається з англійської, як «очищати». Процедура сприяє оновленню і омолодженню шкіри. Такий метод допомагає позбутися пігментних плям і різних дефектів (рубців і слідів від акне). За один курс у професійному салоні вам приберуть зморшки, зникнуть вугрові висипки, звузяться пори, а обличчя сяятиме молодістю та красою.

Якщо стан шкіри задовільний, косметологи радять записуватися на пілінг не раніше від 18 років. Проте пацієнтки з такими проблемами, як постакне, пігментні плями, рубці можуть звернутися до спеціаліста і раніше.

Процедуру можна повторювати 1 раз на 2 тижні. Повний курс становитиме 6 – 10 сеансів.

Як проходить процедура? В першу чергу фахівець попереджає, що не можна користуватися милом та гелями, адже вони порушують рН-баланс, а отже, процедура пілінгу буде не ефективна. Косметолог знімає макіяж. Далі наносять гель з гліколіевой кислотою. Його функція полягає у видалені залишків жиру, відновленні pH-балансу та забезпеченні рівномірному всмоктуванню шкірою речовин, які входять до пілінгового складу, який наносять на 10 хвилин. Під час сеансу пацієнт відчуває лише легке поколювання.

Після процедури косметолог наносить крем за типом шкіри. Обличчя червоніє. Після процедури потрібно доглядати за шкірою. Як саме – підкаже спеціаліст. Результат видно вже за кілька днів після сеансу.

А навіщо потрібна мезотерапія?

Мезотерапія – це введення спеціальних вітамінних коктейлів в шкіру на глибину від 0,5 до 6 мм. Цю процедуру рекомендують у випадках, коли доступ до певних ділянок тіла неефективний при глибокому впровадженні ліків і неможливий при зовнішньому застосуванні.

Чому мезотерапія ефективна?

  • таке лікування уповільнює процес старіння шкіри;
  • рекомендують мезотерапію для лікування акне;
  • усунення темних кіл, мішків;
  • усунення розтяжок, рубців, а також локальних жирових відкладень;
  • боротьби з пігментацією;
  • лікування волосистої частини голови і брів.

Особливої підготовки не потрібно. Проте за 2 – 3 дні до процедури рекомендують утриматися від вживання алкогольних напоїв та не приймати антикоагулянтів (аспірин, гепарин та ін.). Після вітамінних уколів не слід проводити чистку шкіру, з якою працював косметолог, бажано не відвідувати сауни, лазні, басейнів та 2 – 3 дня утриматися від фізичних навантажень.

Хімічний пілінг та мезотерапія практично безболісні процедури, за які ваш організм подякує сяючою красою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему