Люди

«У кожної людини є невидима захисна оболонка»

«У кожної людини є невидима захисна оболонка»

Як її зміцнити і навчитися чути своїх ангелів-охоронців?

Дослідження показують, що сучасна людина перебуває у стані хронічного стресу. Причин тому багато: шалений темп життя у молодих, безгрошів’я та постійні болячки в людей старшого віку.

Аби звільнити людину від стану хронічного стресу, який неминуче призводить до втоми та депресії, лучанка Олена Романчук використовує свій досвід педагога, психолога й регресолога.

Про це йдеться на шпальтах газети "Твій вибір".

Олена Миколаївна працює із психологічними проблемами через проживання, прийняття і відпускання негативних думок, розуміння сигналів власного тіла та сигналів, які надходять до нас у снах та наяву.

 

Ставить енергетичний захист на себе й на людей

Працюючи з тілесними та душевними хворобами людини, Олена Романчук допомагає людині поринути у стан легкого трансу. Він відрізняється від гіпнозу тим, що людина лишається при свідомості, може спілкуватися і будь-якої миті вийти з трансу. Під час перебування у стані трансу людині відкривається можливість спілкуватися із власною підсвідомістю. Бо саме наша підсвідомість знає відповіді на всі запитання.

– Ми здатні подумки чудово аналізувати свої відчуття, – каже пані Олена, – досліджувати, в яких місцях наше тіло затиснуте, в яких болить чи дає сигнали у вигляді поколювання.

Хтось бачить образи проблемних місць у тілі, може їх детально описати. А потім силою думки ми можемо розчинити той біль, ті психоемоційні замки, які, наче кайдани, сковували нас і не давали нам вдихати життя на повні груди.

– Шаманка, яка проживає в Хакасії, передала мені чимало цінних оздоровчих практик. Вона навчила, як зв’язуватися зі своїм родом та отримувати від нього інформацію, як працювати зі своїм тотемом, як ставити енергетичний захист на себе й на людей, – продовжує Олена Миколаївна. – От ви знаєте, для чого для зняття порчі або зурочень виливають віск? Бо це високоструктурований матеріал. Своїх унікальних властивостей він набув завдяки формі у вигляді сот, за схемою яких (є така теорія) побудований наш Всесвіт. Ось чому віск має чудову здатність вбирати у себе негативну інформацію, очищаючи простір.

На запитання про походження самої порчі Олена Миколаївна каже: кожен із нас має захисну енергетичну оболонку – ауру, яка складається з кількох тонких тіл. В когось аура міцна, потужна, здатна відштовхувати чужий негатив. У когось – слабка, вразлива, схильна до пошкоджень. А ще – це питання світогляду, характеру та віри людини.

– Міцність аури залежить від нашої здатності встановлювати зв’язок не лише із Вищим Я (як кажуть християни – Богом) і отримувати від Нього енергію, яка скріплює нашу захисну енергетичну оболонку, а й із ядром Землі. Бо саме Земля дає сили, здоров’я, життєздатність. Я не є прихильницею чисто позитивного світогляду. Бо існують люди, які наче ж і моляться, ходять до церкви, правильно говорять, та у певних ситуаціях проявляють себе не з кращого боку. І це, по суті, нівелює усі їхні «старання». Багато заздрощів, злоби, агресії навколо сьогодні.  У світі є все: і добро, і зло. Тому особисто я намагаюся бути посередині, приймаючи усе. Бо сила – у єдності протилежностей, – переконана Олена Романчук.

 

Наше здоров’я залежить від наших думок

Аби зміцнити свою енергетичну оболонку, християни використовують молитву, читання святих книг, буддисти їдуть у гори, медитують. Медитація сьогодні стала звичним інструментом для охочих згармонізувати себе і своє життя.

– Для зміцнення аури мені дуже допомагає перебування на природі – поміж дерев, сонця, води. Коли ми босоніж ходимо по землі, то отримуємо від неї первозданну материнську енергію. Вода, особливо рухома (наприклад, у гірських річках) здатна змивати негатив, очищати. Навіть коли ми п’ємо воду, то, щоб вона пішла на користь, раджу взяти цю склянку в руки, подумати про щось хороше, таким чином «зарядити» воду на хороший результат і після того випити. Адже вода, – зазначає Олена Миколаївна, – дуже реагує на наші думки та, зважаючи на них, змінює свою структуру, що вже доведено  наукою.

І цим, до речі, пояснюється здатність святих джерел позбавляти хвороб. Адже не вода сама по собі є унікальна, а люди своїми молитвами та вірою в одужання зробили цю воду цілющою.

Підсумовуючи розмову про те, чому одні люди хворі та нещасні, а інші – здорові та щасливі, пані Олена каже:

– Особисто я переконана: в кожного з нас є своя програма втілення. Душа обирає її заздалегідь. У цій програмі є, звісно, можливі  варіації, які дозволяють людині робити свій земний досвід багатшим, насиченішим. Але ми ніколи не залишаємося на самоті. З нами поряд наші наставники, ангели-охоронці. І у нас завжди є можливість почути  або відчути їхні підказки, настанови. Вони радо допомагають. Потрібно просто налаштовуватися на їхні енергії. І поміч приходить.

Тож – усе в наших руках!..

Оксана Бубенщикова

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: історія
В тему

Останні матеріали