Люди

Цукровий діабет – наслідок стресу, рак – хвороба ображених

Цукровий діабет – наслідок стресу, рак – хвороба ображених

Яким чином хвороби тіла викликаються душевними травмами та як розірвати цей зв’язок

Вірування сучасної людини базуються на існуванні вищих, небесних сил. Хтось їх називає Бог, хтось – «вселенський розум». А лучанка Олена Романчук переконана, що нами керує «Вище Я».

Про це йдеться на шпальтах газети "Твій вибір".

– Кожен із нас може встановлювати контакт із Вищим Я (християни це називають «ревно молитися», «відкрити своє серце Богу» тощо), – пояснює Олена Миколаївна. – Під час такого контакту ми очищуємо душу від усього негативного, змінюємо коливання  власних вібрацій на більш високочастотні, а коли наше енергетичне тіло в гармонії із собою та зі світом, то і фізичне та психічне тіло не хворіє.

На запитання, чи впливає здоров’я людини від її психоемоційного стану, Олена Романчук переконана:

– Воно не просто впливає, а напряму пов’язане. За моїми спостереженнями, цукровий діабет виникає в людей, які пережили стрес, утратили близьку людину, наприклад, не вміють радіти життю. Рак – це хвороба людей, які довго носять образу на когось або на щось. У моєї знайомої дуже боліли колінні суглоби. Ми телефоном поспілкувалися (вона проживає в Ізраїлі), виявили причину – енергетичний блок у вигляді конкретного обмежуючого твердження та бажання усім догодити, вийшли на їхню причину, пропрацювали їх,  і біль у суглобах теж «дивним чином» зник, – наводить пані Олена один із прикладів лікування тіла шляхом зцілення душі. – Біль у спині – це теж результат психоемоційних напружень. Приміром, коли болить між лопатками, це означає, що людина бере на себе непомірну роботу та відповідальність. Коли крутить ноги, це може означати, що ви обрали не той шлях, яким би хотіли йти, виконуєте те, до чого не лежить душа.

 

4-річний хлопчик із іншої планети?

Із 2013 року Олена Романчук як дипломований психолог почала практикувати в такому відносно новому напрямку психології як регресологія.

– Цей напрям виник у 1954 році. Поштовхом став випадок, коли лікар із Ірландії Мерфі Бренстайн увів жінку в такий стан, коли її душа мандрувала в минулому, дійшла аж до 12 століття, побачила себе в тій епосі, дізналася своє ім’я та соціальний стан, – розповідає Олена Миколаївна. – Потім з’ясувалося, що подібні ситуації виникають у багатьох людей, які описували власний досвід мандрівок у часі та просторі. Лікар Майкл Ньютон тоді написав працю «Подорожі душі». І таким чином виникла течія у психології, яка вивчає можливості людських душ повертатися в минуле, зазирати у майбутнє, мандрувати позаземними цивілізаціями. Навіть у моєї знайомої був випадок, коли її 4-річний син розповів, із якої він планети, яка там природа, чим він займався на цій далекій землі. Ми зі знайомою спочатку сприйняли цю розповідь як плід дитячої уяви. Та коли через певний час мама запитала: «А з якої це ти планети?», хлопчик із точністю повторив усю інформацію. Тож якби то були тільки фантазії 4-річної дитини, то частина деталей точно призабулася.

 

Багато людей потерпають від страхів

Поєднуючи регресологію, психологію загалом і психоаналіз зокрема, Олена Романчук допомагає людям виявити ті помилки, які були колись припущені, проаналізувати їх і використати як урок для обрання правильного напрямку надалі. Оскільки усе починається із світогляду, то, зцілюючи його, можна прийти до фізичного зцілення. Усе взаємопов’язано. Регресія допомагає подолати страхи, психічні травми, низьку самооцінку, покращити самопочуття, фінансовий стан, налагодити стосунки, розібратися у них, зробити вибір стосовно будь-чого, позбутися негативних родових програм тощо.

– Одна моя знайома якось зізналася, що соромиться попросити у свого керівника підвищення зарплати, хоча знає, що в інших фірмах аналогічна робота коштує в кілька разів більше. Під час сеансу регресії клієнтка хотіла дізнатися, чому їй важко брати адекватні гроші за свою роботу. І ми з’ясували, що вона у минулому житті була цілком та повністю залежною фінансово від свого  чоловіка. Через це почувалася винуватою кожного разу, коли просила грошей, аби купити навіть найбільш необхідне, звикла обходитися мінімумом. Ми пропрацювали цю програму бідності. І після кількох консультацій  жінка почала почуватися впевнено, стала більше себе поважати, – продовжує наша оповідачка.

Із часом до Олени Романчук стали звертатися не лише друзі, а й їхні знайомі. Сьогодні до жінки пишуть і телефонують навіть із-за кордону. Одні просять допомогти подолати тілесні хвороби, інші потерпають від страхів, ще інші страждають унаслідок кармічних стосунків із людьми.

– Але випадки бувають різні, не завжди я можу допомогти. Не працюю з людьми, яку мають важку форму раку або психічні розлади, з людьми, які мають лише інтерес або не вірять у позитивний результат, – зазначає Олена Миколаївна. – От днями зателефонувала жінка зі Львова. Розповіла, що має цілий «букет» хвороб, утратила роботу, розлучилася з чоловіком, посварена з мамою та сином, потерпає від фінансової скрути. Одне слово, не життя, а мука. Я вислухала, розклала по поличках, де ховаються її основні проблеми та як вона їх може вирішити. Але у відповідь жінка сказала: «Дякую, я подумаю». І на тому – крапка. Ось вам яскрава представниця тих, кому подобається носити в собі синдром жертви. Такі люди отримують задоволення, розповідаючи, як все у них погано, та у відповідь отримуючи співчуття. Тобто, зайнявши позицію жертви,  не мають внутрішньої волі зробити рішучі кроки та все змінити.

На запитання, як у соціумі почувається жінка, яка може поглядом сканувати душу і тіло інших людей, а також на відстані зчитувати їхні думки, Олена Романчук каже:

– Мабуть, ви чули про наявність у людини так званого третього ока. Саме воно дає можливість пізнавати нематеріальний світ. Але я не завжди його застосовую. По-перше, навіщо мені засмічувати свою пам’ять інформацією про тисячі людей. А по-друге, для використання третього ока потрібно багато енергії. Тому допомагаю людям лише тоді, коли вони самі цього просять.

Зважаючи на числення дзвінки до редакції, ми попросили Олену Романчук дозволу опублікувати номер її телефону. Олена Миколаївна не просто погодилася, а й запропонувала подарунок для всіх, хто передплачує нашу газету: діагностичну консультацію для читачів тижневика «Твій вибір» вона проведе безкоштовно. Отож, звертайтеся:………………………….

Оксана Бубенщикова

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: історія
В тему