Люди

Як виглядають будинки, в яких жили знаменитості

Як виглядають будинки, в яких жили знаменитості

Хочете пожити, як зірка Голлівуду? Немає нічого простішого: потрібно всього лиш купити будинок, який самій зірці вже набрид.

Про це йдеться у журналі "Твій стиль".

РАНЧО ДЖЕЙН ФОНДИ

77-річна актриса і гуру фітнесу вирішила розлучитися з ранчо Forked Lightning, яким володіла 14 років. Ціна – 19,5 мільйона доларів.

ВІЛЛА Хайді Клум

Колишнє помешкання Хайді вражає своїм воістину голлівудським розмахом: площа вілли, побудованої в стилі італійського Ренесансу, – 1100 квадратних метрів. Актриса купила віллу за 14,5 мільйона, а продала за 24 мільйони. Відмінна угода, чи не так?

БУДИНОЧОК КРІСТІ БРІНКЛІ

У модельному бізнесі Крісті Брінклі вважається живою легендою. Її контракт з агентством Cover Girl продовжувався протягом 25 років. Абсолютний рекорд! Спочатку Крісті планувала продати віллу на Карибських островах за 10,75 мільйона доларів, але недавно знизила ціну до 9 мільйонів. Ловіть момент!

ДІМ Робіна Вільямса

Робін Вільямс – актор, сценарист і продюсер, який знявся в понад 100 картинах, чотириразовий володар премії «Оскар». Чи не сумно, що він ніколи більше не побачить свій гарний маєток у Каліфорнії? Побудований за традиціями архітектури Тоскани особняк Робіна Вільямса раніше продавався за 35 мільйонів доларів. Зараз ціна знижена до 25,9 мільйона.

ФЕРМА Рене Зеллвегер

Актриса Рене Зеллвегер вперше привернула до себе увагу громадськості, коли з'явилася з Томом Крузом у фільмі «Джеррі Магуайер». Іншою визначною роботою Рене була роль у фільмі «Щоденник Бріджит Джонс». Її ферма The Cotton Tavern 1770-х років розташувалася у штаті Коннектикут. Раніше будинок продавався за 1,6 мільйона доларів, зараз ціна знижена до 1,35 мільйона.

ОСОБНЯК СЕЛІН ДІОН

Канадська співачка Селін Діон, виконавиця знаменитої балади My Heart Will Go On з кінострічки «Титанік», продає свій розкішний особняк на острові Юпітер. Ціна питання – 62,5 мільйона доларів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: голлівуд, Зірковий style, будинок
В тему