Люди

Від міні-піга до восьминога: найнезвичайніші тварини селебріті

Від міні-піга до восьминога: найнезвичайніші тварини селебріті

Про найнезвичайніших домашніх улюбленців зірок йдеться у журналі "Твій стиль".

Різ Уізерспун

Актриса, яка прославилася завдяки ролі в комедії «Блондинка в законі», влаштувала вдома цілий зоопарк. Першими незвичайними тваринами в ньому стали ослики Хонка і Тонкі. Окрім них, в актриси є ще кури, свині, кози і навіть карликовий поні.

Меган Фокс

Улюбленою домашньою тваринкою актриси Меган Фокс став досить популярний в Америці міні-піг. Тварина нічим не відрізняється від мініатюрної собаки. Міні-піга можна так само вигулювати або привчити до туалету, а в їжі він абсолютно невибагливий.

Леонардо Ді Капріо

Можливо, черепаха для когось цілком звичайна домашня тварина, яка поміщається в домашній акваріум. Але цього не можна сказати про черепаху Леонардо Ді Капріо, яка вже важить 17 кг і буде продовжувати рости аж до 100 кг. Ви змогли б ужитися з таким «монстром»?

Періс Хіллтон

Відомо, що знаменита блондинка обожнює маленьких собак, таких як чіхуахуа і шпіци (у неї їх близько двадцяти). Мабуть, світській левиці захотілося чогось ексклюзивнішого, і вона завела кінкажу – мініатюрного ведмедя родом із Південної Америки.

Ніколас Кейдж

У відомого голлівудського актора Кейджа з'явилися дві королівські кобри, Мобі і Шеба. Але на цьому актор не зупинився і придбав восьминога, який обійшовся йому в 250 тис. доларів.

Крістен Стюарт

Здається, що Крістен Стюарт славиться «любов'ю» до вовків не тільки на знімальному майданчику фільму «Сутінки». Вдома в актриси проживає справжній метис вовка і собаки на кличку Джек.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: тварини, Світ, Зірковий style
В тему