Люди

Даша Астаф’єва: «Я себе почувала гидким каченям»

Даша Астаф’єва: «Я себе почувала гидким каченям»

Українська модель і співачка, володарка титулу Playmate of the Month, солістка гурту NikitA та одна з найкрасивіших жінок країни – Даша Астаф’єва – колись вважала себе непривабливою. Тепер вона розповідає дівчатам, що слід робити з комплексом гидкого каченяти.

Ви багато років працювали з Юрієм Нікітіним, а після виходу зі складу гурту Nikita повністю припинили з ним співпрацю. Як розійшлися?

– Мій контракт достроково закінчився у вересні 2017 року. Безумовно, я вдячна всім співробітникам. Так, з деякими у мене були конфлікти, і, найімовірніше, вони запам’ятають мене скандалісткою і дурепою. Але мені байдуже: 10 років я пропрацювала щиро і з віддачею.

Але той формат співпраці, який пропонує Mamamusic, мені вже не підходить. Там усе вирішувалося за мене. А мені подобається приймати рішення, боротися з перешкодами і осягати нові вершини.

Зараз багато говорять про булінг. Правда, що і вас цькували в школі?

– У школі я була не те щоби не формат... Я страждала, у мене були проблеми зі здоров’ям. Я себе почувала гидким каченям.

Тому хочу порадити всім, кого цькують, набратися терпіння. Цей період дуже загартовує. Я не шкодую, що це було в моєму житті, тому що ті, кого цькують, найчастіше досягають успіху в житті. Ну а ті, хто гнобить, на тому ж рівні і залишаються.

Зараз літо, і багато дівчат думає: як влізти в купальник і позбутися целюліту?

– О Господи, просто полюбити свій целюліт, як це зробила я! Звичайно, потрібно прагнути до правильного харчування. Але я ж теж можу поїсти солодкого або випити келих вина. Та найголовніше – полюбити себе.

Багато хто зараз скаже: «Їй легко казати, вона була на обкладинці Playboy». А як полюбити себе, якщо є недоліки?

– Так, я була на обкладинці Playboy. Але в дитинстві, юності я працювала вантажником, мила підлогу. Просто не можна робити акцент на негативі. Не можна зупинятися, зітхаючи «як мені погано»! Треба завжди ставитися до поганого як до окремого періоду у своєму житті. Знаєте, скільки у мене було всього поганого і неприємного? Я цього року себе ледь не поховала. Але треба знаходити сили витягати самого себе за волосся наверх.

Що допомагає?

– Найчастіше я покладаюся тільки на себе. Мене заспокоюють домашні клопоти, наприклад. Ну не може людина бути щасливою, коли у неї в шафі брудний одяг! Жодна служниця не прибере і не складе все так, як це зроблю я.

Але у кожного своє. Комусь потрібно постріляти по щурах на смітнику, комусь – крикнути із хмарочоса «Гей, я вас ненавиджу!», комусь – посварити політиків... А мені – зайнятися будинком.

БІЛЬШЕ ПРО ВІДОМИХ ТА ЦІКАВИХ ЛЮДЕЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

За матеріалами видання «Комсомольська правда»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Інтерв'ю
В тему

Останні матеріали