7 Січня 2022
Новини

Кому зі знаків зодіаку пощастить 8-9 січня 2022

Кому зі знаків зодіаку пощастить 8-9 січня 2022

За повідомленням астрологів, 8 січня 2022 енергії, що наповнює організм, не бракуватиме. Сил – як фізичних, так і моральних – виявиться стільки, що здасться, ніби море по коліно, а будь-яке завдання – до снаги.

Тим не менш, не варто переоцінювати свої здібності — взявши на себе надмірне навантаження, легко надірватися. Необхідно також зважувати кожне своє слово – необережність може дуже дорого коштувати, особливо, якщо вона торкнеться запальної та уразливої людини.

А 9 січня 2022 тим, хто дозволить собі більше, ніж дозволяється правилами етикету та людського товариства доведеться з'ясовувати стосунки з тими, кого вони зачепили, що може виявитися не найприємнішим заняттям. Втім, бажано в будь-якому разі чинити за справедливістю: тим, хто відчуває свою провину, краще перепросити і помиритися, інакше сварка може затягнутися надовго.

Читайте також

Лев

У Левів, що примудрилися посваритися з другою половинкою, з'являться чудові шанси виправити цю свою помилку, особливо якщо в розбраті були винні саме вони, а це так і є — як то кажуть, до ворожки не ходи. Зірки радять їм застосувати хитрість: затіявши з близькою людиною серйозну розмову — можливо, навіть суперечку — треба їй піддатися і дозволити стати переможцем. Звичайно, вищесказане  вище — не найлегше завдання для зарозумілих представників знака, зате про конфлікт можна буде забути.

Читайте також

Скорпіон

Скорпіонам зірки рекомендують вирушати в подорож, про яку вони давно мріють. Головне, щоб зробити це їм дозволила епідемічна ситуація, в іншому все складеться найкращим чином: шлях туди і назад мине без затримок та проблем, номер у готелі виявиться навіть кращим, ніж на фотографії на сайті, а вражень від відпочинку — як і фотографій, на якому він зображений, вистачить на рік наперед — не варто зволікати з виконанням свого бажання.

Читайте також

Стрілець

Стрільцям — особливо тим, хто давно мріяв офіційно оформити стосунки з близькою людиною, можна — і треба — вирушати до РАГСу. Щоправда, зробити це можна буде лише у суботу, зате в неділю вдасться відсвяткувати цю — у всіх сенсах чудову – подію. Цьогорічні вихідні — найсприятливіший час для укладення шлюбу, до сімейного життя, яке почнеться в цей час, виявиться застосовною казкова формула, яка звучить так: «Вони жили довго та щасливо».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, гороскоп
В тему