11 Грудня 2021
Новини

Яка ви ялинкова іграшка: новорічний гороскоп

Яка ви ялинкова іграшка: новорічний гороскоп

Якою ялинковою іграшкою ви б змогли стати на зеленій красуні – детально для усіх знаків Зодіаку.

Овен

Підвісна Снігуронька. Ви завжди виступаєте на других ролях, проте, вам завжди вдається запам'ятатися. Ваші наряди просто бездоганні, навіть якщо це звичайні штани або короткі куртки. Часом вам важко проявляти свої емоції, а буває, що вони захоплюють вас з головою.

Телець

Антикварна скляна куля з візерунком зі сніжинок. Як би світ не прагнув до постійних обновок, завжди знайдуться ті, хто любить щось консервативне і перевірене часом. Так і вас завжди вибирають ваші близькі, які не хочуть швидкоплинних зв'язків, а бажають спілкуватися довгі роки безперервно.

Читайте також

Близнята

Різнобарвна пташка. Енергійне пернате, яке може приймати образ і снігура і колібрі. Найдивовижніше — люди сприймають вашу різномастість як належне. Воно й на краще. Адже своєю чарівністю ви можете заново в себе закохати і старих знайомих і абсолютно нових, навіть якщо спочатку ви їм не подобалися.

Рак

Будиночок із засніженим дахом. Ви — уособлення тепла і надійності. До вас завжди можна звернутися за слушною порадою і отримати у відповідь розуміння і турботу. Так ви чините з усіма. Адже навіть якщо ви часом холодні, то це зовсім не означає, що навколо вас не може панувати спокійна і заспокійлива атмосфера.

Лев

Ялинкова верхівка у вигляді зірки. Ви завжди в центрі уваги, підноситеся на самій висоті і споглядаєте, як всі захоплюються вашою бездоганністю. Саме така зірка і саме таким є і Лев. Своєю магічною енергетикою ви залучаєте до себе людей і деякі часом не можуть пояснити чому.

Діва

Фігурка ангела. Ви володієте дійсно ангельськими якостями: смиренням, спокоєм і непогрішністю. Ви скромно споглядаєте на інших, вишукуючи у всіх якісь недоліки і, як не дивно, знаходите, адже вони є у всіх — навіть у вас. Але ви не засуджуєте людей за це, навпаки — приймаєте їх недоліки. Але це зовсім не означає, що ви будете терпіти, якщо вас щось не влаштовує.

Терези

Велике скляне сердечко, прикрашене золотою тяганиною. Ви намагаєтеся любити цей світ. Любов — це ваша основна риса. Адже у вашому великому серці знайдеться місце абсолютно для всіх: і для сім'ї, і для друзів і навіть для інших людей. Для вас важливо помістити у своє серце і справжнє кохання, тому ви кидаєтеся в пошуках заповітної людини. Важливо й те, що ви постійно хочете загального визнання і робите все для цього.

Читайте також

Скорпіон

Фігурка зайчика з барабаном. Хоч ви і виглядаєте білим і пухнастим, але у вас в арсеналі завжди є ваші гострі зубки, якими ви не боїтеся скористатися. У різних обставинах ви надягаєте різні шубки, щоб підлаштуватися під ситуацію. Ваші "музичні здібності" поставлять на місце тих, хто забагато собі дозволяє.

Стрілець

Пара ковзанів. Ви стрімкі і гострі на язик. Обожнюєте ризикувати і підкорювати неймовірні дистанції, як самі професійні ковзанярі. До своїх цілей ви завжди котитеся по льоду життя напролом. На вашому шляху мало хто встає, тому що знає, чим це закінчиться. Ви завжди переможець і домагаєтеся свого. Але якщо зустрічаєте свою людину, то зі стрімкого «ковзаняра» ви стаєте витонченою «фігуристкою».

Козоріг

Фігурка дівчинки-пастушки. Ви обожнюєте спокій і сільське життя, тому вам завжди хочеться бачити результати своєї праці. Пастушкам подобається проводити час на природі і такий спосіб життя повністю Вам підходить. Але це не означає, що в таємниці ви хочете стати справжньою королевою. Якщо ви можете управляти своїми амбіціями, то у вас це навіть вийде. Раціональне ж говорить вам нікуди не прагнути і пасти тварин на своїх преріях.

Читайте також

Водолій

Підвісна фігурка Діда Мороза. Ви завжди чуєте побажання близьких і тримаєте їх у своїй голові. Гідні вас люди завжди отримують заслужену нагороду. Однак, якщо хтось поводився погано, то він точно залишиться без подарунка — подумає про свою поведінку до наступного Нового року. Самі ж злі будуть заморожені вашим крижаним поглядом, а точніше повним несхваленням і абсолютним ігноруванням.

Риби

Нитки срібного дощику. Яскрава, струмлива і мерехтлива — ви завжди здаєтеся такою прекрасною і такою тендітною прикрасою. І від частини це так, але часом життєві обставини роблять вас міцніше будь-якої сталі — ви можете витримати таке, що інші і близько не перенесуть. Цьому сприяють і люди, які Вас оточують. За деяких з них ви можете сильно чіплятися і не відпускати якийсь час, але правда в тому, що ви повноцінні самодостатні і без будь-яких людей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, гороскоп
В тему