15 Серпня 2021
Новини

Які знаки зодіаку є найрозумнішими

Які знаки зодіаку є найрозумнішими

Астрологиня Людмила Булгакова назвала найрозумніші знаки зодіаку.

Близнята (22.05 – 21.06)

Близнят астрологи вважають найрозумнішими серед знаків зодіаку, і цією своєю якістю вони зобов'язані їхній планеті-управителю — Меркурію, який, крім усього іншого, відповідає за інтелект. Можливо, але всі представники знака з дитинства тягнуться до знань, але вони даються їм набагато легше, ніж їхнім одноліткам — однокласникам і однокурсникам. Оскільки все, що вони засвоїли, є і у них в голові і не вивітрюється звідти, вони в потрібний момент можуть "витягнути" на світ божий потрібні їм факти.

Телець (21.04 – 21.05)

Тельці на перший погляд можуть здатися тугодумами (цим вони зобов'язані стихії свого знака — Землі), але насправді це далеко не так. Знань у них в голові, як то кажуть, вагон і маленький візок, просто вони не вважають за потрібне демонструвати їх всім поспіль, та й ліньки їм це робити. Але не варто і намагатися вступати з ними в інтелектуальну суперечку — вони дуже швидко покладуть свого візаві на обидві лопатки. Саме з представників цього знака виходять найкращі вчені і дослідники.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Скорпіони — люди практичні і прагматичні, вони вивчають — і досліджують — тільки те, що знадобиться їм у роботі, зате тут вже вони не упустять нічого. Треба сказати, що інтелект представників знака — емоційної властивості, саме до почуттів вони звертаються, коли стикаються із завданням, яке, як їм здається, неможливо вирішити. Напевно, в їхньому минулому вже було щось подібне, і саме емоції, а не факти дають їм можливість вирішити будь-яке — навіть дуже складне — питання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, прогноз астрологів, поради астролога, гороскоп
В тему