Підготуйте два середніх філе курки, 30 г горіхів, по чайній ложці гірчиці, майонезу та олії, сіль. А для прикраси можете взяти помідори чері, листя салату й петрушку.
Філе обробіть на пласти, обітріть їх сіллю та залиште на 20 хв.
У блендері подрібніть волоські горіхи. Висипте їх у миску, додайте майонезу та гірчиці й змішайте все.


Філе намажте горіховою пастою. Загорніть філе в середину і сколіть зубочистками. Викладіть його на деко й змастіть олією. Запікайте при температурі 180 градусів С пів години.
Опісля вийміть зубочистки, наріжте філе шматочками, прикрасіть та подавайте до столу.
Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Неякісне харчування дітей в школах і садочках: депутати Луцької райради вивчають ситуацію
15 Квітня 2021
«Відмова від антибіотиків при вирощуванні курятини це обов'язкова вимога сучасності», - Аліна Сич
7 Квітня 2021
Який посуд не можна використовувати для нагрівання їжі
6 Квітня 2021
Шеф-кухар розкрив секрет ідеального приготування яєць
1 Квітня 2021
Ресторанна їжа виявилася смертельно небезпечною
26 Березня 2021
Сниться їжа: чому треба розібратися з документами
26 Березня 2021
Кулінар Євген Клопотенко – про конфузи з варенням, нещасливу любов і секрети зваблення
25 Березня 2021
Правила харчування, що збережуть вам здоров’я
18 Березня 2021
Банан може цвісти протягом декількох місяців
18 Березня 2021
У волинянки виявили ботулізм: їла оселедець з магазину
16 Березня 2021