1 Лютого 2021
Новини
Як зготувати фарширований перець з гречкою
Вам знадобиться 400 мл води, 150 г гречки, 100 г твердого сиру, 3 штучки болгарського перцю, цибулину, моркву, 3 ст.л. нерафінованої олії, 2 ст.л. сметани, ½ ч.л. солі й перець.
У сотейнику зваріть гречку на середньому вогні. На пательні розігрійте олію й посмажте дрібно нарізану цибулю й натерту моркву, додайте до смажіння гречку, додайте солі й перцю. Добре перемішайте.
Болгарський перець помийте, розріжте навпіл, видаліть серцевину й викладіть його на деко.
Перець нафаршируйте гречкою з овочами й зверху додайте сметану, а потім посипте все тертим сиром.
Запікайте в розігрітій до 180 градусів С духовці до 25 хв.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Як перевірити яйця на свіжість
4 Квітня 2024
У Польщі вибачилися за розсипане українське зерно
13 Лютого 2024
Родзинкою села стали печена капуста і «закодовані» слова
22 Січня 2024
Чому потрібно їсти інжир
6 Січня 2024
В Україну завезли сир із стафілококом
21 Грудня 2023
Ці продукти краще не їсти з хлібом
19 Грудня 2023
Як зробити святкове печиво
4 Грудня 2023