Вам знадобиться 400 мл води, 150 г гречки, 100 г твердого сиру, 3 штучки болгарського перцю, цибулину, моркву, 3 ст.л. нерафінованої олії, 2 ст.л. сметани, ½ ч.л. солі й перець.
У сотейнику зваріть гречку на середньому вогні. На пательні розігрійте олію й посмажте дрібно нарізану цибулю й натерту моркву, додайте до смажіння гречку, додайте солі й перцю. Добре перемішайте.
Болгарський перець помийте, розріжте навпіл, видаліть серцевину й викладіть його на деко.
Перець нафаршируйте гречкою з овочами й зверху додайте сметану, а потім посипте все тертим сиром.
Запікайте в розігрітій до 180 градусів С духовці до 25 хв.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Грибову юшку з дубовим листям готували воїни УПА
25 Листопада 2025
У Луцьку в лікарні помер 13-річний хлопчик
21 Жовтня 2025
Малина може знижувати ризик онко
9 Вересня 2025
Український військовий опинився в лікарні через чипси Lay’s
4 Вересня 2025
Скільки в Україні нині коштують капуста, морква та буряк
29 Липня 2025
Чи справді влітку харчування має бути іншим
16 Липня 2025
Реклама







