Поради

Швидкі чанахи: рецепт

Швидкі чанахи: рецепт

На 3-літровий банячок: 600 г м’яса (курка/свинина/яловичина), 1 цибулина, 8 картоплин, 1 банка квасолі в томатному соусі, 3 ст. ложки оливкової олії, спеції: сіль, перець, до м’яса, карі, паприка – за смаком, часник, зелень – за бажанням.

Про це йдеться у газеті "Твій вибір".

М’ясо порізати грубими шматочками і обсмажити в баняку на олії, помішуючи. Коли рідина з м’яса випарується повністю і воно почне рум’яніти, додати цибулю, порізану тонкими смужками, і підсмажити до м’якості цибулі. Додати спеції, перемішати. Якщо використовуєте свинину або яловичину, на цьому етапі заливаєте окропом так, щоб покривало м’ясо, і готуєте, помішуючи, за потреби доливаючи окріп до готовності м’яса.

Якщо використовуєте курятину, то до м’яса з цибулею додаєте порізану грубими шматочками картоплю, перемішуєте і заливаєте окропом до позначки 3 л (любите густіше – доливаєте менше води). Як закипить, збираєте піну, накриваєте кришкою і готуєте на мінімальному вогні до готовності картоплі (це десь 30 хв). Після цього викладаєте квасолю в томаті, досолюєте за потреби, доводите до кипіння, готуєте 2 – 3 хв. і вимикаєте.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: їжа, рецепти
В тему