26 Червня 2020
Новини

«У відділку всі чули, та ніхто не допоміг»: згвалтована поліцейськими жінка розповіла про катування

«У відділку всі чули, та ніхто не допоміг»: згвалтована поліцейськими жінка розповіла про катування

Неля Погребіцька зі Ставів, яку у ніч проти 24 травня катували та зґвалтували поліцейські у відділку поліції у Кагарлику на Київщині, розповіла про події того дня. Як опинилася у поліції та що пережила. 

За словами 26-річної жінки, усе розпочалося з того, що у Ставах хтось обікрав магазин. А її викликали давати свідчення з цього приводу. Вона так і не зрозуміла, чому її, - передає "Українська правда".

"Сиділи усі разом у Міші (сусід Нелі, який відвіз її до відділку поліції) цілий вечір. Ігор з сусіднього села приніс пляшку коньяку, пляшку горілки та цигарки. А потім же ж, на другий день, почалося: обікрав хтось магазин, і цей Ігор, кажуть, приїжджав у село, мабуть він це і зробив.

Він мав репутацію дрібного крадія у селі, тож на нього всі і подумали. Міша прийшов до мене, каже – треба поїхати свідчення дати. Чого до мене, я не зрозуміла. Я Міші кажу: я ж у тебе була вдома, ми сиділи всі разом, я що, виходила десь чи що? Весь час була там. А він каже: "Поїдемо, даси свідчення", - сказала Неля.

Жінка також розповіла, як над нею знущалися двоє поліцейських, коли вона опинилася у поліції. А інші співробітники, які на той час були у відділку у інших кабінетах, усе чули, але не допомогли. Так, за її словами першим почав підозрюваний Микола Кузів.

"Як зайшов, витяг противогаз. Надіває на мене, я чуть не задихнулась. Думаю, чи задушить мене хоче. Але якось все одно вирвалась. І я не пам'ятаю чи він мене так ударив, що носа розбив, чи в противогазі я була. Бо як скинув противогаз, каже, "пошли в туалет", на низ мене повів.

Я подивилась у дзеркало – вся в крові, даже не відчувала вже нічого. Він каже "Вмивайся водою". А води не було, то я рукавом втерлась. Вже даже болі не відчувала. У відділку були люди і вони все чули, а деякі й бачили, але ніхто мені не допоміг. Потім як я упала, то за коси мене тягнув, то з ноги, з кулака, синяки такі були.

Тоді до себе в кабінет повів, пістолета наставив, знову штовхав. І зажигалкою балувався. Каже, чи коси тобі спалить, чи що тобі зробити. Загалом, що хотів, то й робив. А ще хотів мене електрошокером вдарить. А потім я ж перелякалась, як наділи цей противогаз, дихати не стало, вже попісяла в штани раз, другий раз. Курточку через вікно мою викинув, а паспорт так і не отдав. Де він міг дітись – не знаю", - розповіла про знущання і катування Кузіва Неля.

Потім Кузів передав жінку другому підозрюваному Сергію Сулимі. Той казав, що "розірву тебе, будеш сьогодні моя", а потім ґвалтував.

"Він мене о 1 чи 2 ночі завів до кабінету, де був диван. І уже давай до мене "Роздягайся, все". Не буду я роздягатися, відпустіть, кажу, додому, дитина мала жде мене. Він давай до мене чіплятися, на диван і все: будеш усе робити, як я тобі скажу. А куди ж було діватися. Микола ще посидів, посидів, а потім уже пішов.

У 2 часа ночі його не було. Він отдав мені телефон. Сергій у 4 часа мене не хотів відпускати, я вже просила, як могла, і на коліна ставала, і все. Тільки відпустіть мене, бо прийде Микола і мене знов буде вбивати. То він мене випустив", - продовжила свою страшну розповідь Неля.

Із поліції вона побігла у парк і подзвонила сусіду Михайлові, який привіз її до поліції, щоб він забрав її. А вже вдома Неля розповіла матері про зґвалтування і катування.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поліція, згвалтування, жінки, Україна
В тему