18 Грудня 2020
Новини

Бред Пітт заручився з колишньою дружиною?

Бред Пітт заручився з колишньою дружиною?

Сьогодні ЗМІ сколихнула новина про великий поворот у житті Бреда Пітта. За останніми даними, актор заручився зі своєю колишньою дружиною Дженніфер Еністон. Кажуть, подружжя публічно оголосить новину на Різдво. До цього часу вони мали приховувати своє кохання через розлучення актора. 

Відносини та розриви Пітта є одними з найвідоміших і обговорюваних подій у Голлівуді. Останнє розлучення з Анджеліною Джолі пройшло в атмосфері скандалу. Пітт назвав свій час з актрисою «12 років пекла». Нещодавно стало відомо про роман Пітта з Ніколь Потуральський, яка була на тридцять років молодшою. Ми нагадуємо вам про найгарячіші романи актора!

Дженніфер Еністон була першою дружиною Бреда - вони одружилися 9 липня 2000 року. Кілька років їх вважали ідеальною та найгарячішою парою Голлівуду. У січні 2005 року вони оголосили про розлучення. 

Еністон неодноразово під час інтерв'ю наголошувала, що не шкодує про свої стосунки з Піттом. Основна причина розлучення - роман Пітта з Анджеліною Джолі під час роботи над «Містером і місіс Сміт». Хоча Пітт наполягає на тому, що він ніколи не обдурював свою колишню дружину і починав стосунки з Джолі після розриву з Еністон. 

Сама Анджеліна Джолі - тоді відома скандалістка, тусовщиця - була щойно розлучена з Біллі Бобом Торнтоном, коли їй запропонували роль у фільмі Дага Лімана «Містер і місіс Сміт». Еністон не висловила заперечень і, не відчуваючи загрози, навіть не намагалася відмовити чоловіка від цієї роботи.

Вони були найсексуальнішою та найгарячішою парою 21 століття. У вересні 2016 року Анджеліна Джолі подала до суду заяву про розлучення, посилаючись на "непримиренні розбіжності".

Як повідомлялося в американських ЗМІ, мова йшла про те, як Бред Пітт виховував своїх дітей. Як повідомляється, його методи обурили його дружину. Деякі ЗМІ також припускали, що причиною може бути ... роман Пітта з Маріон Котійяр. Потім пара разом зіграла у фільмі "Союзники".

На сторінках The New York Times у 2019 році в обширному інтерв’ю Пітт розповів про плани на майбутнє та зведення рахунків з минулим, включаючи алкоголізм, після розпаду шлюбу. Розставання з Анджеліною Джолі було шоком для багатьох - вони були улюбленою парою всього світу. Актор зізнався, що через це він почав зловживати алкоголем. Тому провів півтора року на терапії для анонімних алкоголіків. 

Пітт і Джолі вплинули одне на одного. Грайливі зірки перетворилися на відповідальних батьків, які зразково доглядали за будинком і навіть піклувались про долю світу. Наприклад, обидва вони пожертвували 12 мільйонів доларів для боротьби з ВІЛ та епідемією СНІДу, туберкульозом в Ефіопії, вони підтримали одностатеві шлюби та боролися за припинення законодавчої ініціативи "Пропозиція 8".

Пітт вклав мільйони доларів на допомогу жертвам урагану "Катріна" в Новому Орлеані. У них загалом шестеро дітей - усиновлені: Мадокс, Пакс та Захара, а також біологічні: Шила та близнюки Вів'єн та Нокс.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Brad Pitt (@bradpittofflcial)

4 грудня 2018 року розпочалася судова битва Пітта та Джолі за права опіки над їхніми шістьма дітьми, закритою для ЗМІ. Врешті-решт вони залишилися під постійною опікою матері. 

Чутки про зміни в любовному житті одного з найсексуальніших акторів нашого часу прогриміли на початку цього року. Еністон і Пітт тріумфували в січні 2020 року на врученні премії SAG. Вона за роль у "Ранковому шоу", він - "Одного разу ... в Голлівуді". Однак більше, ніж ці нагороди, ЗМІ цікавило те, що колишнє подружжя чудово виглядало разом. Поки Еністон отримувала власну нагороду за роль у серіалі "Ранкове шоу", Бред спостерігав за її виступом за лаштунками. Коли вони зустрілися пізніше, то привітали один одного з нагородами і любовно обійняли один одного.

Наприкінці серпня 2020 року світові ЗМІ повідомили, що у Бреда Пітта є нова дівчина. Це Ніколь Потуральський - німкеня польського походження. Коханій Бреда Пітта 27 років. Виховує сина Еміля. Володіє п’ятьма мовами, зокрема польською.

У Facebook вона повідомила, що походить з Варшави. Як модель вона працювала на подіумах Нью-Йорка, Парижа та Мілана. Вона з'явилася на обкладинках "Elle", "Cosmopolitan" та "Marie Claire". Її професійне сценічне ім’я - Ніко Мері. Ніколь Потуральський, як і Пітт, займається благодійністю - вона керує фондом, який займається захистом акул.

За роль в останньому фільмі - "Одного разу ... в Голлівуді" Пітт отримав свого першого акторського "Оскара" - у категорії "Актор другого плану". Нагороду він присвятив своїм дітям.

Бред Пітт не підтримував стабільних стосунків з тих пір, як розлучився з Анджеліною Джолі в 2016 році. Як повідомляв журнал "Жіночий день", Бред Пітт і Дженніфер Еністон мали намір заручитися. 

"Вони були готові повідомити про стосунки, коли почали зустрічатися. Але після ретельних роздумів вони вирішили не поспішати. Головним занепокоєнням Джен було те, що Бред все ще розлучений", - повідомляє День жінок. 

Основною причиною, через яку подружжю довелося приховувати свою прихильність, було розлучення Пітта. Чи дійсно вони поділяться доброю новиною зі світом цього прийдешнього Різдва? Час покаже.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Таблоїд, бред пітт
В тему