22 Липня 2020
Новини

Ілон Маск відреагував на захоплення заручників у Луцьку

Ілон Маск відреагував на захоплення заручників у Луцьку

Ілон Макс прокоментував вчорашнє захоплення автобуса з пасажирами в центрі Луцька. Мільярдер і винахідник, що завжди активний у соцмережах, відповів жартом на події в Україні 21 липня, які облетіли весь світ.

Свій коментар Маск залишив під постом американського видання The New York Times Twitter.

"Чоловік з вогнепальною зброєю та вибухівкою взяв 13 заручників і зажадав, щоб президент України схвалив документальний фільм, розказаний Хоакіном Феніксом про жорстоке поводження з тваринами. Президент підкорився і заручники були звільнені", - йдеться у повідомленні журналістів.

Глава Tesla і SpaceX, який любить лаконічність у своїх викладах написав: "Просто ще один день у 2020".

Нагадаємо, 21 липня поліція повідомила, що в обласному центрі Волині невідомий чоловік захопив автобус з людьми. Повідомляли про постріли. Місце події оточила поліція та військові. Згодом цю надзвичайну подію прокоментував Президент України Володимир Зеленський. Терорист через Твіттер озвучив доволі дивні вимоги. Крім того він телефонував до відомого журналіста Юрія Бутусова.

До слова, юрист-кримінолог Анна Маляр вважає, що захоплення заручників у Луцьку є нетиповим, як і сам злочинець, та може бути постановкою. Також цю подію прокоментував під час візиту міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Ввечері терорист звільнив трьох заручників:  бабусю, вагітну жінку і дитину.

Пізніше його затримали правоохороці, а 13 заручників звільнили.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: ілон маск, тероризм, луцьк, Світ
В тему