28 Лютого 2020
Новини

Вилікувалася українка, яка заразилася коронавірусом на японському лайнері

Вилікувалася українка, яка заразилася коронавірусом на японському лайнері

Українка, яка заразилась на японському лайнері Diamond Princess, вилікувалась від коронавірусу.

Про це РБК-Україна повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев.

Погорельцев зазначив, що українку виписали з лікарні і перевезли у готель.

"27.02.2020 одну громадянку України було виписано з лікарні та перевезено до готелю. Посольство України в Японії надає нашій співвітчизниці необхідне сприяння. Інші троє громадян України продовжують перебувати в медичних закладах. Дата їх виписки наразі невідома", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, кількість заражених коронавірусом українців на лайнері Diamond Princess збільшилося до чотирьох осіб. Міністерство охорони здоров'я розглядає питання евакуації українських громадян через спалах коронавірусу на лайнері Diamond Princess.

Нагадаємо, з підозрою на коронавірус у Харкові госпіталізували студентів. Через підозру на коронавірус у господаря китайські дезінфектори заживо закопали кота. На Волині в лікарні встановили бокси для хворих на коронавірус. Загалом число тих, хто одужав, перевищило кількість жертв коронавірусу. У ВООЗ зробили термінову заяву щодо коронавірусу.

Також померло двоє людей, заражених коронавірусом на судні Diamond Princess. А евакуйованих з Китаю повезли у медцентр «Нові Санжари».

Усі на борту літака здорові. Проте тернопільчани провели молебень, щоб відігнати евакуйованих. А в Нових Санжарах закидали камінням автобуси з евакуйованими людьми. В ООН засудили агресію в Нових Санжарах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: українці, коронавірус
В тему