23 Листопада 2019
Новини

ТОП-5 вправ від головного болю

ТОП-5 вправ від головного болю

Малорухливий спосіб життя, нечисте повітря, неправильне харчування нерідко стають причиною головного болю, який відчув на собі, мабуть, кожен з нас. 

Тому пропонуємо вам 5 ефективних вправ, які позбавлять вас від симптомів болю і ви зможете на деякий час забути про нього.

Читайте також

Обертання. Потрібно акуратно і повільно обертати голову за годинниковою стрілкою 30 секунд, потім проти – близько хвилини. Якщо почуєте хрускіт хребців, не лякайтеся, це нормально!

Тягнемо м’язи. Покладіть руки на голову. Праву – на ліву сторону, ліву – на праву. По черзі і дуже обережно потягніть голову у напрямку до руки і зависніть на 10 секунд. Проробіть це з кожного боку. Зробіть три-п’ять підходів.

Читайте також

М’ячик. Візьміть тенісний м’ячик, підійдіть до стіни. Треба встати до неї спиною, поклавши між головою і стіною м’яч. Важливо утримувати його і одночасно обертати тіло.

Нахили. У цій вправі, яка ефективно допомагає зняти головний біль, не знадобитися ніякого інвентарю. Просто нахиляйте голову вліво з видихом, в право з вдихом. Зробіть кілька підходів.

Руки на плечі. Покладіть долоні на плечі таким чином, щоб пальці були спрямовані на лопатки, а лікті висувалися вперед. Зробіть дуже повільний видих і потягніть голову вперед. При вдиху поверніться в початкове положення. Важливо не нахиляти голову!

Читайте також

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я
В тему

Останні матеріали