19 Серпня 2019
Новини

Слава Камінська показала свого переслідувача, котрий їй погрожує

Слава Камінська показала свого переслідувача, котрий їй погрожує

Нещодавно популярна українська співачка, учасниця гурту «НеАнгели» Слава Камінська розповіла про чоловіка, який її переслідує.

У Instagram співачка звернулася до своїх прихильників з проханням впізнати чоловіка.

Так, за словами зірки, чоловік вже тривалий час пише їй в соцмережах і навіть загрожує. Але недавно кривдник перейшов межу, спробувавши вдертися в квартиру Слави Камінської.

«Дорогі друзі та всі хто на мене підписаний !! Прохання впізнати ось цю людину (див. На відео). Не впевнена, що він психічно здоровий... Довгий час переслідує мене в соцмережах з усілякими погрозами. Крім того, сьогодні він намагався вдертися в мою квартиру. Буду дуже вдячна, якщо хтось впізнає цю людину, для того щоб я написала заяву в поліцію із зазначенням його даних. Дякую !!», - пише Слава.

На відео Слава звертається до чоловіка на ім'я Роман з проханням залишити її будинок, однак він умовляв співачку відкрити двері і забрати лист. Більш того, Слава Камінська показала листування, в якій користувач під ніком «life_ua_queen» заявляє, що хоче вбити свою матір.

Слава Камінська показала переписку з невідомим.

Раніше ми також писали, що співачка Злата Огневич розповіла про напад, який здійснив чоловік, який переслідував її багато років. Артистка дивом врятувалася від кривдника.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд
В тему