19 Серпня 2019
Новини

Мамочки так відзначили перший навчальний день дітей, що Інтернет досі про них гуде (фото)

Мамочки так відзначили перший навчальний день дітей, що Інтернет досі про них гуде (фото)

Фотографії цих «непристойно» щасливих мам досі публічно обговорюють.

Мами зі США поділилися шалено кумедними фотографіями, якими вони відзначили перший навчальний день, а головне, повернення дітей у школу, передає «Лайф».

Коли літо добігає кінця, а діти уже повним ходом лаштуються до школи, є два типи батьків. Ті, хто переживає і не хоче відпускати своїх ненаглядних з-під батьківського контролю. А є інші – ті, хто останніх три місяці мріяв відпочити в тиші. До другого типу сміливо можна зарахувати героїнь цього матеріалу.

Бріджет Браун, Шона Дженуа, Дженніфер Паттерсон і Робін Келлі – на чотирьох мам припадає 18 дітей, тому в літню пору їхнє життя легшим аж ніяк не стає. Та нині щасливіших за них не знайдете, адже навчальний рік уже розпочався і дітлахи тепер по пів дня проводитимуть у школі, дозволяючи мамам присвятити цей час собі.

«Перший день школы!!!! Щщщооо!!!! Це я і мої дівчатка. І відтепер  усе в нас буде прооосто чудесно», – написала Шона Дженуа у своїй публікації у Facebook.

Із цього приводу дами вирішили утнути шалено кумедну фотосесію. На знімках жінки постають у піжамах, потягуючи винце із бокалів велетенського розміру і з коробкою пончиків біля ніг. Поряд табличка із написом «Перший день школи – #Бай-бай, засранці». 

«Ми придумали зробити саме такі фото, бо інші публікують у Facebook сумні фотографії своїх дітей, які повертаються до школи. «Чого ви нудьгуєте? Ви знову вільні!» – ось що ми думаємо про це», – розповіла Шона Дженуа для the Sun-Sentinel.

Мами сподіваються, що їхні фотографії допоможуть світові збагнути, що можна любити своїх дітей, але при цьому усвідомлювати, що особистий час – це теж важливо.

«Ми любимо наших дітей більше від життя. Але якщо ви не даватимете собі перепочинку, як ви станете хорошими батьками?» – зазначила Робін Келлі в інтерв’ю для Today.

Ці фотографії, схоже, були необхідні втомленим мамам як знак, що потрібно взяти перерву. За лічені дні вони стали вірусними і вийшли за межі Інтернету – героїні давали інтерв’ю для таблоїдів Today і the Sun-Sentinel, про них розповідали в багатьох медіа по всьому світу. Без зворотного зв’язку вони не залишилися.

«Багато батьків писали нам, що їм потрібна така перерва. Дивовижний досвід приголомшливої підтримки»,

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ, Фото
В тему