Смачно і корисно: чому варто їсти абрикоси
Розпочався сезон абрикосів.
Ранок у Великому Місті вирішив розповісти про користь фрукта.
Плоди абрикосового дерева містять неймовірну кількість вітамінів та корисних речовин, серед них: вітамін С, А, калій, кальцій, керотин, фосфор та магній.
Цей фрукт багатий на клітковину. Тому він добре підійде тим, хто страждає від проблем шлунково-кишкового тракту.
Абрикос корисний для кісток, адже у складі він має фосфор та кальцій.
Покращує пам’ять.
Знижує артеріальний тиск.
Покращує роботу серцево-судинної системи та щитоподібної залози.
Нормалізує роботу травної системи.
Підвищує рівень гемоглобіну в крові.
Сприяє покращенню зору.
Уповільнює процес старіння.
Перешкоджає розвитку раку легенів, горла, стравоходу та шлунка.
Цей фрукт дуже корисний як для жінок, так і для чоловіків.
Він відіграє важливу роль у виробленні жіночих гормонів, а чоловікам підвищує потенцію.
Отож, не нехтуйте можливістю їсти абрикоси та бережіть своє здоров’я.
Читайте також:
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.