15 Липня 2019
Новини

Смачно і корисно: чому варто їсти абрикоси

Смачно і корисно: чому варто їсти абрикоси

Розпочався сезон абрикосів.

Ранок у Великому Місті вирішив розповісти про користь фрукта.

Плоди абрикосового дерева містять неймовірну кількість вітамінів та корисних речовин, серед них: вітамін С, А, калій, кальцій, керотин, фосфор та магній.

    Цей фрукт багатий на клітковину. Тому він добре підійде тим, хто страждає від проблем шлунково-кишкового тракту.

    Абрикос корисний для кісток, адже у складі він має фосфор та кальцій.

    Покращує пам’ять.

    Знижує артеріальний тиск.

    Покращує роботу серцево-судинної системи та щитоподібної залози.

    Нормалізує роботу травної системи.

    Підвищує рівень гемоглобіну в крові.

    Сприяє покращенню зору.

    Уповільнює процес старіння.

    Перешкоджає розвитку раку легенів, горла, стравоходу та шлунка.

Цей фрукт дуже корисний як для жінок, так і для чоловіків.

Він відіграє важливу роль у виробленні жіночих гормонів, а чоловікам підвищує потенцію.

Отож, не нехтуйте можливістю їсти абрикоси та бережіть своє здоров’я.

Читайте також:

Чому треба їсти персики

 

Все про: суспільство, здоров'я
В тему

Останні матеріали