Якщо поєднати звичайний домашній сир із твердими сирами, виходить дуже смачно і ніжно. Це поєднання – ідеальний варіант для запікання в духовці з овочами.
Сьогодні ми радимо вам рецепт дуже простої закуски – кабачки з сиром у духовці, пише сайт Євгена Клопотенка.
Cкладові


2 кабачки
200 г сиру домашнього
100 г сиру моцарела (твердого)
за смаком сіль та перець.
Покроковий рецепт
Розігрійте духовку до 180 градусів. Кабачки помийте і розріжте вздовж на дві частини. За допомогою ложки вийміть м'якоть.
У мисці змішайте сир і терту моцарелу до однорідного стану, посоліть і поперчіть. Наповніть сирною сумішшю кабачки і відправте в духовку на 20 хвилин.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.