3 Липня 2019
Новини

Вєрка Сердючка зробила несподівану заяву про участь у виборах

Вєрка Сердючка зробила несподівану заяву про участь у виборах

Український артист Андрій Данилко зізнався, що йому не раз пропонували підтримати ту чи іншу політичну силу.

Про це повідомляє Главком.

Після перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах в Україні багато вітчизняних зірок заявили про свої політичні амбіції.

Серед тих, хто буде балотуватися на позачергових парламентських виборах виявилися Віктор Павлік, Сергій Притула, фронтмен групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, телеведучий Олександр Скічко та багато інших. Ходили чутки, що і головний блондин українського шоу-бізнесу Олег Винник також хотів балотуватися, але поки обмежився підтримкою політичної партії «співаючого ректора» Михайла Поплавського.

А ось Андрій Данилко зізнався, що не готовий йти в політику. Артистові важлива «свобода».

«Мільйон раз пропонували, але я не погоджуюся. Бувають такі моменти, коли в артистів дуже зростає популярність і їх починає заносити. Вони починають себе переоцінювати. Ми колись погодилися на якісь передвиборчі заходи, але вчасно зістрибнули. І слава Богу! Ми могли б туди увійти (і там великі гроші), але потім я б навряд чи зміг так просто звідти вийти. А я люблю свободу, незалежність. Хочемо – виступаємо, не хочемо – не виступаємо. Це найважливіше. А коли ти продаєш себе, але розумієш це лише згодом, нічого поміняти ти вже не можеш. Гроші завжди можна заробити, але краще потроху. Так що все це не просто так. Адже люди, які йдуть туди, - вони ж не вмирають з голоду, правильно? Ось вам і відповідь - гроші і жадібність », - заявив Данилко в інтерв'ю виданню Лайм.

Також артист відзначив, що не готовий оцінювати шанси своїх колег по цеху в новій для них сфері.

«Я не Ванга, не знаю. Але я поки не бачив. На заході бачив, у нас – ні. Я от дуже скептично дивився на участь Володимира Зеленського в президентських перегонах, але коли він уже переміг, я радів. Мені здається, для нього це така крута історія, він молодий, в цьому щось є. Але йому зараз дуже складно », - згадав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подерев’янський відповів лайкою на спроби Богомолець викорінити матюки

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, київ, Політика, вєрка сердючка, вибори 2019
В тему