Твій корисний сніданок
У великій кількості сніданків, корисних і не дуже, важко зорієнтуватися, саме тому створюємо вам підбірку ранкового прийому їжі.
Хочемо запропонувати вам сніданок, який припаде до смаку навіть строгому прихильникові здорового способу життя: пшенична каша з яйцем і бутерброд із сиром, пише Politeka.
Як зварити кашу, щоб вона вийшла ідеальною за консистенцією і неймовірно смачною – читайте далі.
Складові:
Пшоно – 1/4 склянки
Вода – 1/2 склянки
Молоко – 3/4 склянки
Сіль – 1/3 ч. ложки
Цукор – 1 ч. ложки
Масло вершкове – 1 ч. Ложка
Яйце – 1 шт.
Бутерброд із сиром – 1 шт.
Спосіб приготування:
Пшоно промивати до тих пір, поки вода не стане прозорою. Обдати промите пшоно окропом. Вилити в каструльку півсклянки води, дати воді закипіти, всипати пшоно, накрити кришкою.
Варити, помішуючи на повільному вогні, поки не википить вода-приблизно 10 хвилин.
Додати 3/4 ст. молока.
Коли молоко закипить, накрити кришкою, варити на повільному вогні, постійно помішуючи 10 хвилин.
Через 10 хвилин, коли каша загусне, зняти з вогню, додати масло, перемішати, накрити кришкою, укутати (я накриваю каструлю двома рушниками), залишити на 10 хвилин щоб каша розпарився. За цей час зварити яйце і зробити бутерброд з сиром.
Через 10 хвилин розкриваємо кашу, ще раз перемішуємо, можна подавати. Обов’язкова умова: кашу подавати з яйцем і бутербродом.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.