31 Травня 2019
Новини

Мобільні телефони можуть стати причиною появи прищів

Мобільні телефони можуть стати причиною появи прищів

Дослідники знайшли зв'язок між використанням мобільних телефонів і розвитком акне.

Експерт в області косметології з Великобританії Янніс Александрідес в результаті тривалих спостережень за шкірою обличчя пацієнтів виявив кілька факторів, відповідальних за появу прищів, – пише Ukrhealth.

Розвиток акне, на думку косметолога, може бути спровокований використанням мобільного телефону.

Спровокувати появу на шкірі обличчя вугрової висипки або прищів можуть кілька чинників у залежності від розташування проблемної зони. Так, висипання в області чола, найімовірніше, з’являються від надмірної пітливості чи нездорового раціону харчування, а в районі щік і підборіддя – під впливом гормонів або від використання гаджета.

Британський косметолог констатує, поява прищів – одна з найбільш поширених проблем зі шкірою обличчя, але при цьому її не дуже складно уникнути. Для цього потрібно стежити за гігієною, ретельно змиваючи нанесений макіяж, використовуючи антибактерицидні засоби для догляду за обличчям і дотримуючись правильного харчування.

Найбільш проблемними зонами, за якими потрібно стежити з особливою ретельністю, є області над бровами, навколо носа і на щоках, так як саме в них найбільше жирових клітин. Тому їм потрібен додатковий догляд правильно підібраними косметичними засобами, відповідними типу шкіри. Також варто регулярно проводити процедури відлущування і очищення обличчя, бажано довірити це професіоналам, щоб не завдати шкоди ніжному епідермісу.

Читайте також:

5 інфекцій, які можна підчепити в перукарні

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, прищ
В тему