22 Травня 2019
Новини

У Львові депутати не хочуть розглядати заборону хутряних ферм

У Львові депутати не хочуть розглядати заборону хутряних ферм

В Львівській облраді депутати не підтримали  внесення до порядку денного питання про заборону діяльності та розміщення хутряних ферм на території Львівщини.

Відтак представники сіл, які пікетують Львівську облраду, протестуючи проти будівництва норкових ферм у Бродівському районі, увійшли з плакатами до сесійної зали – пише ZIK.

Сільський голова села Шнирів Андрій Іванів, виступаючи на сесії, зачитав звернення мешканців Бродівського району до депутатів обласної ради «про неприпустимість розгортання у Бродівському районі шкідливого виробництва – норкових ферм».

З його слів, Бродівська районна рада ухвалила звернення про заборону будівництва хутряних ферм, однак «влада далі проштовхує цей проект».

«Біда не в норкових фермах, а в масштабах і близькості до населених пунктів. Ми не проти інвестицій, ми проти шкідливих інвестицій», – підкреслив сільський голова.

Як повідомлялося, кілька десятків мешканців сіл Бродівського району під проливним дощем пікетували  Львівську облраду, протестуючи проти будівництва біля їхніх домівок великої звіроферми, де вирощуватимуть норки.

Пікетувальники тримали плакати «Не допустимо екологічного лиха на Бродівщині!», «Громада проти будівництва норкових ферм!», «Будуйте норкові ферми в Данії! Нам вони не потрібні».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, львів, львів, знущання над тваринами, львів, львів, львів, депутати
В тему