22 Травня 2019
Новини

Як за півгодини відновити водійське посвідчення: покрокова інструкція

Як за півгодини відновити водійське посвідчення: покрокова інструкція

Посвідчення водія є одним з головних документів, без якого використовувати автомобіль заборонено на законодавчому рівні. Однак, що робити якщо воно з якоїсь причини було зіпсовано або втрачено? Невже знову проходити ряд бюрократичних процедур і збирати купу документів?

«Відновлення водійського посвідчення - це мінімум документів і часу, проведеного в сервісному центрі МВС. На все близько 30 хвилин. Не треба мати ніяких екзаменаційних листів і фотографій, вся інформація є в реєстрі, а фотографію робимо безкоштовно на місці», - написав на своїй сторінці в Facebook начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Щоб відновити водійське посвідчення, не потрібно вистоювати величезні черги і збирати безліч документів. Необхідно звернутися в найближчий сервісний центр МВС, де за 30 хвилин вам відновлять документ.

За словами Криклія, з собою необхідно мати лише паспорт, ідентифікаційний код і медичну довідку. У разі, якщо водійське посвідчення було вкрадено, а не втрачено, то попередньо потрібно звернутися в поліцію із заявою і отримати відповідну довідку. Щоб не простоювати в черзі, чекаючи вільного оператора, можна зареєструвати онлайн через електронний кабінет водія на зручний час.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, водійські права, сервісний центр
В тему