5 Березня 2019
Новини

Меган Маркл потрапила до лікарні з несправжніми переймами

Меган Маркл потрапила до лікарні з несправжніми переймами

Хоча дата пологів призначена на кінець квітня, з’явилися повідомлення про те, що герцогиня Сассекська може стати мамою раніше від терміну – практично будь-якої хвилини.

Видання Daily Express повідомляє, що у Меган уже було кілька нападів так званих несправжніх переймів. Переляканий Гаррі навіть відвіз її до лікарні посеред ночі, вирішивши, що вона вже народжує. Однак після огляду лікарі відпустили 37-річну Меган додому. При цьому медики приведені в стан «бойової готовності» і готові прийняти дружину принца в будь-який час, адже не виключають передчасних пологів, передають «Факти».

З’явилися навіть повідомлення про те, що на офіційній сторінці Кенсингтонського палацу в Twitter «вивісили» оголошення, що Меган «перебуває на ранніх стадіях пологів». Пізніше цей пост нібито «стерли».

При цьому герцогиня Сассекська поки що не йде в декрет. На найближчі дні в її графіку вказані кілька офіційних заходів. Зовсім недавно Меган і Гаррі повернулися з поїздки в Марокко. Кілька днів тому вони таємно відвідали мюзикл у Лондоні. А 5 березня Маркл разом з Гаррі збирається відвідати прийом у Букінгемському палаці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд
В тему