5 Березня 2019
Новини

Горе-татусь на прогулянці з візком мало не довів немовля до переохолодження (фото)

Горе-татусь на прогулянці з візком мало не довів немовля до переохолодження (фото)

Патрульні перепинили чоловіка, який, будучи при цьому п’яним, ледь не довів до переохолодження власну дитину.

Про інцидент, який стався сьогодні, 5 березня на Київщині, повідомляє Патрульна поліція області у своєму Facebook.

«Екіпаж бориспільських патрульних на одній з вулиць міста зупинили 33-річного чоловіка, який, перебуваючи з ознаками явного алкогольного сп’яніння, прогулювався із новонародженою дитиною. Поліцейські помітили, що дівчинка важко дихає, кашляє та мала забитий ніс. Одразу викликали карету швидкої медичної допомоги», – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що коли патрульні спитали про матір крихітної дівчинки, яку горе-татусь мало не «заморозив», той відповів, що жінка вдома. Охоронці порядку інформацію перевірили, вона не підтвердилась.

Дещо пізніше поліцейські встановили, що дитина була народжена в домашніх умовах, ніде на обліку не перебуває і документів на маля у недбайливих батьків немає.

Бориспільські патрульні склали на чоловіка адміністративний матеріал за статтею 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява в громадських місцях у п’яному вигляді) КУпАП. Про цю подію було повідомлено відділ поліції.

Повідомляється, що немовля оперативно транспортували до Бориспільської центральної районної клінічної лікарні інтенсивної терапії для надання допомоги.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, Фото
В тему