26 Лютого 2019
Новини

На підході тривала і потужна магнітна буря: як підготуватися

На підході тривала і потужна магнітна буря: як підготуватися

Аби підготуватися до наслідків магнітної бурі, варто стежити за активністю Сонця.

Метеорологи попереджають про те, що з 27 лютого по 2 березня буде тривала магнітна буря. Магнітні збурення погано впливають не тільки на техніку, але і на здоров'я живих організмів. У такі періоди часто погіршується самопочуття людей, повідомляє ASN.

Особливості магнітної бурі з 27 лютого по 2 березня 25 лютого були помічені потужні спалахи на Сонці. Розпочнеться все з сильного збурення магнітосфери Землі. Сонячний вітер досягне Землі 27 числа, а 28 лютого розпочнеться повноцінна магнітна буря першого рівня.

28 лютого і 1 березня варто подбати про своє здоров'я і емоційному стані всім без винятку. Ці два дні стануть справжньою перевіркою на міцність, тому що астрологи також відзначають підвищену активність планет і зірок у цей час.

Події будуть надзвичайно динамічними, що на тлі магнітної бурі буде далеко не найкращою новиною.

На роботі варто більше відпочивати і не залишатися допізна в офісі.

2 березня – завершальна стадія бурі.

Втому можна перемогти яскравими емоціями і відпочинком.

У суботу варто більше відпочивати. Якщо буде багато справ по дому, їх краще виконувати послідовно, без поспіху.

Як зберегти хороше самопочуття 28 і 1 числа, в самий пік магнітної бурі? – варто частіше спілкуватися з приємними особистостями, уникати конфліктів. Фахівці з біоенергетики радять позбавлятися від негативу приємними заняттями, своєчасним відпочинком.

На роботі важливо зберігати спокій і не нервувати через дрібниці. Заспокоїти себе в такі дні можна контрастним душем, прогулянками, водними процедурами. Не варто переїдати, налягати на міцні напої та перевантажувати себе фізичною працею з 27 лютого по 2 березня.

Фахівці відзначають, що успіх чекає всіх, хто зможе знайти золоту середину у всьому. Варто уникати самокритики. Якщо не бути до себе надто вимогливими, можна зберегти сили і гарний настрій.

Читайте також:

Землю накриває катаклізм

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство
В тему