8 Лютого 2019
Новини

Скандальний Полунін обізвав балет «нудним шматком лайна»

Скандальний Полунін обізвав балет «нудним шматком лайна»

Український танцюрист зі світовим іменем Сергій Полунін навіть після звільнення з Паризької опери через сексистські висловлювання про артистів продовжує сипати образами на адресу колег.

У Instagram він розмістив новий зневажливий пост, в якому поділився своїми думками про балет і пообіцяв внести істотні зміни в цей вид мистецтва, пише InfoResist.

Роздуми на тему балету Полунін супроводив ілюстрацією з прапором і гербом Росії, а також зазначив, що більшої нудьги, ніж дійство на сцені, не бачив.

«Дивлюся на балет зараз. Яка ж це нудьга. Коли тобі за 60 і тестостерон падає нижче від нуля, може, ще можна висидіти, але якщо нема, то неможливо», – заявив він.

Танцюрист звернувся до історії і заявив, що раніше «аристократи приходили, щоб вибрати, з якою балериною потр…тися», а сам він щиро дивується, як узагалі опинився в цій сфері, але якщо вже це сталося, то Полунін готовий внести корективи в сучасний балет.

«Я зміню цей нудний шматок лайна на краще. І зроблю його мистецтвом для мужиків! Жіночні танцівники, перестаньте давати інтерв’ю, вистачить ганьбити балет. Проживайте свою карму мовчки. Настала пора для змін, балет буде новим, це забере час, але це лягло на мої плечі», – войовничо зазначив артист.

Раніше підписники Полуніна підозрювали, що пости за нього пише хтось інший, але під час прес-конференції він підтвердив, що сам веде свої сторінки в соцмережах і ділиться особистою думкою, правда, не завжди вдається виразити її дохідливо, тому Полунін готовий найняти для цих цілей професіоналів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд
В тему