Корисний сніданок: чого не радять їсти вранці
Після досліджень австралійські вчені з'ясували, що вживання жирних і солодких продуктів на сніданок негативно позначається на пам'яті і додає зайву вагу.
Вчені спостерігали за фізичним здоров'ям добровольців. З'ясувалося, що група людей, яка снідала солодощами і смаженими стравами, набирали зайву вагу. Вживання глюкози на сніданок збуджує апетит, метаболізм порушується, в результаті – зайві кілограми і бажання з'їсти більше, – пише «Наша мама».
Рівень цукру в крові впливає на роботу мозку. Надлишок глюкози призводить не тільки до діабету. Проблеми з пам'яттю, випадання волосся, висипання на шкірі.
Вчені зробили висновок: на сніданок потрібно вживати корисні вуглеводи, щоб зарядитися енергією і не нашкодити здоров'ю. Кращий варіант – улюблена каша.
Читайте також: Як прокинутися з хорошим настроєм? 5 правил хорошого ранку
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.