Життя

Олю Полякову «розкрутили» не гроші чоловіка, а…

Олю Полякову «розкрутили» не гроші чоловіка, а…
Оля Полякова

17 січня улюблениця мільйонів Оля Полякова святкуватиме 36-річчя. Чому старт співочої кар'єри був провальним? Яку вагу носить артистка на голові, щоб гарно виглядати?

І чи ревнує чоловік свою суперблондинку? – йдеться у публікації в газеті «Твій вибір».

Похресниця Фіделя Кастро

Щойно Оля з'явилася на світ (а це був 1984 рік), вона вже стала мажорною дитиною. Бо, хоча дівчинка проживала у Вінниці, а її мама була лікарем-педіатром, утім тато працював дипломатом, постійно бував за кордоном, поїздки на Кубу були для нього звичним явищем (на Острові Свободи Юрій Поляков працював послом СРСР). Ну, і тепер стає зрозуміло, як так вийшло, що хресним батьком маленької Олі став сам Фідель Кастро!

Втім зірка Полякової засяяла не відразу.

Спочатку Оля вчилася в середній та музичній школах. Потім закінчила Вінницьке училище культури та мистецтв. Естрадного вокалу навчилася в Київському університеті культури і мистецтв. А диплом оперної співачки здобула у Музичній академії України.

Оля Полякова з чоловіком
Оля Полякова з чоловіком

Початок був провальним

Перші кроки в українському шоубізі Оля Полякова пробувала робити ще на початку 2000-х. Утім її дебютну пісню «Так не буває» переглянуло тоді в Ютубі всього шість тисяч людей (для порівняння, пісня «Люлі» набрала 17 мільйонів переглядів).

П'ять років Оля Полякова билася як риба об лід. Записувала пісні. Знімала кліпи. Проте співачка нічим не вирізнялася з-поміж тисяч артистів-початківців, а її творчість була не цікавою для слухача.

Втім недарма ж Оля – похресниця Фіделя Кастро. Лідерські задатки не дозволили артистці впасти у відчай чи обрати іншу професію. 2005-го Полякова змінила продюсера. Стала співпрацювати з уже розкрученими артистами, аби у світлі зірок отримати й собі увагу публіки. А 2008-го починає виступати в новому сценічному образі – яскравої, сексуальної, епатажної блондинки.

Красиві кокошники, довгі ноги та пружні сідниці, що не втомлювалися мелькати з-під коротеньких спідниць, успішно впоралися зі своєю метою. Оля починає гастролювати Україною. Згодом – країнами колишнього СРСР. Вона збирає аншлаги навіть у Південній Кореї. І при цьому примудряється бути дружиною і народжувати дітей!

у пари - двоє доньок
у пари - двоє доньок

Чоловік заробляє менше: ну і що?

Але творчість не те що не заважала особистому життю, а й допомагала. Саме творчість познайомила Олю з майбутнім чоловіком Вадимом. «Моєму чоловікові мене купили на день народження», – зізналася Оля. Причому це щира правда!

Друзі хотіли Вадимові зробити сюрприз у вигляді симпатичної довгоногої співачки. Проте Олі сказали неправду: телефоном запросили безкоштовно виступити на благодійному концерті для дітей. Оля погодилася. А коли під час виступу побачила заможних чоловіків, зрозуміла: її надурили.

Після виступу молода співачка зажадала, аби їй заплатили. Замовники опиралися. Та Оля влаштувала такий скандал, що прийшов іменинник Вадим, вислухав і щедро розрахувався за свій подарунок. Так майбутнє подружжя познайомилося.

На той момент, щоправда, Вадим був у цивільному шлюбі. Дама, з якою він проживав, називала себе його дружиною. Щоправда, дітей у пари не було. Та не була б то Оля Полякова, якби вона не зачарувала чоловіка і не пішла під вінець.

Оля Полякова із чоловіком
Оля Полякова із чоловіком

2005-го в пари народилася донька Марія, 2011-го – донька Аліса.

Втім ні вагітність, ні маленькі діти не стали причиною для паузи в активному Олиному житті. Тим паче, що тепер уже Оля мусила сама заробляти гроші для своєї розкрутки, оскільки після кризи 2008-го бізнес Вадима пішов під укіс.

Коли співачку запитували, як вона ставиться до того, що заробляє більше за чоловіка, Оля казала: в кожної людини бувають білі і чорні смуги, раніше чоловік її спонсорував, тепер вона спонсорує чоловіка.

На запитання, що потрібно для міцної сім'ї, Оля відповіла: повна довіра, відсутність ревнощів і вміння не компостувати одне одному мізків.

І навіть коли Оля оголеною фотографується для глянцевих журналів, чоловікові це подобається: «Хай усі бачать, яка в мене класна дружина. Бачать і заздрять».

А щодо хатньої роботи, то Вадим із Олею ще не були одружені, а вже домовилися: ніяких побутових обов'язків у них не буде. Кожен займатиметься тим, що йому подобається. А прати, готувати їсти, няньчити дітей будуть люди, які вміють це робити професійно.

Носила на голові по 24 кг!

Утім приготувати щось смачненьке Оля все-таки вміє. Щоправда, стоїть біля плити тоді, коли через емоційний стрес після концерту не може заснути. «Така робота, – каже, – дозволяє заспокоїтися, відволіктися думками і принаймні зробити щось корисне, коли все одно не спиться».

До речі, проблеми через безсоння в Олі вже давно. Співачка зверталася до професіоналів (сомнологів), аби ті допомогли вилікуватися. Проте медики не порадували: порушення сну – типова хвороба для людей шоубізу: доки під час концертів організм вироблятиме надмір адреналіну, доти проявлятимуться порушення сну.

Зіркова пара
Зіркова пара

І це далеко не всі проблеми Олі Полякової, викликані її сценічною діяльністю. Під час виступів співачка падала і зазнавала травм. У неї на голові спалахували феєрверки, й артистка горіла в прямому сенсі цього слова. Щоб дивувати публіку, Оля носила головні убори, вага яких досягала 24 кг! Через таку вагу хребет артистки не витримав, у жінки розвинувся остеохондроз, боліли спина й голова, не раз ставалися запаморочення.

Проте Оля не шкодує ні здоров'я, ні грошей, ні часу, які могла би провести із сім'єю. Бо для неї головне –  дарувати людям не просто пісні, а ціле шоу. Тому і квитки на концерт, до речі, коштують до двох тисяч гривень.

Ксенія Покровська

БІЛЬШЕ ВРАЖАЮЧИХ ТА ДУШЕВНИХ ЖИТТЄВИХ ІСТОРІЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ»  В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Таблоїд, шоу-бізнес, оля полякова
В тему