Відео

Зеленський послав Барну в #ср*ку, а Поярков пропонує пошукати Зеленському свої #я*ця (відео)

Зеленський послав Барну в #ср*ку, а Поярков пропонує пошукати Зеленському свої #я*ця (відео)

Відверта нещодавня хамовитість, спрямована на представників ЗМІ,  від народного депутата Олега Барни, представника БПП,  викликала всеукраїнський резонанс. Так, український шоумен Володимир Зеленський  через відеозвернення розкритикував нардепа з закликом: «Ми знайшли для вас тепле, затишне, надійне місце. Тому «ідіть у ср*ку!».

Своєрідний  челендж  підтримало багато відомих людей та простих українців. Натомість відомий художник і телеведучий Сергій Поярков різко відповів Зеленському, зокрема, порадив бути хоробрим до кінця, так само послати в тепле, затишне, надійне місце олігарха Ігоря Коломойського. Чому саме Коломойського? Бо олігарх  не раз і не два грубіянив журналістам. А найцікавіше, Зеленському пропонують послати свого роботодавця, адже нинішнє місце роботи шоу-мена – канал 1+1, що належить Коломойському.

Наразі Поярков оголосив власний флешмоб , тепер вже в сторону Зеленського. «З величезною скорботою констатую факт, що Барна, на жаль, не може піти в ср*ку. Починаючи з 2015 року, вона щільно заткнута язиком Володимира Зеленського», — зауважив художник.

 «У тебе є яйця, щоб сказати те ж саме, слово в слово, Ігорю Валерійовичу? Тому що він зробив те ж саме… Герой до всіх ставитися однаково, навіть до своїх роботодавців. Якщо ти захисник свободи слова, «вжар» Коломойському!» — додав ведучий.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, олег барна, володимир зеленський, поярков, ігор коломойський
В тему