Поради

Фрази, якими легко зацікавити чоловіка

Фрази, якими легко зацікавити чоловіка

А ти знаєш, що зацікавити, а згодом і підкорити чоловіка можна всього однією фразою? Якою? Про це ти дізнаєшся, прочитавши статтю…

Фарбуєшся? Одягаєш коротенькі спіднички? Виливаєш на себе літру парфумів перед тим, як вийти на вулицю, а чоловіки все одно не звертають на тебе увагу? Аби привернути увагу джентльмена достатньо всього декількох фраз.

Мені не потрібні стосунки

Після цієї фрази у голові хлопця крутиться питання: «Чому?» Тонко натякни на те, що ти серйозна дівчина і тебе ніколи не цікавили палкі та короткі інтрижки. Ти плануєш побудувати кар’єру, хочеш більше часу проводити з рідними, бажаєш частіше розмовляти з друзями. Відтак на стосунки, які ні до чого не призведуть, в тебе немає часу.

Ця фраза змусить хлопця подивитися на тебе з іншої сторони. Ймовірно, він хоче того ж.

У мене давно не було сексу

Почувши цю фразу, чоловік вже починає роздумувати над тим, що йому варто зробити, аби найближчим часом твій секс був саме з ним. А скажеш йому щось на кшталт: «Інтиму давно не було, але дуже хочеться», – і він у твоїй пастці. Проте, якщо не вмієш балансувати між образом Снігової Королеви та німфоманки, – не варто і починати. Ти можеш виставити себе легкодоступною чи асексуальною.

Фразою «У мене давно не було сексу, але хочеться» зацікавити хлопця досить легко, а от зберегти стосунки, які були побудовані на інтимі, не просто.

Допоможи мені, будь ласка

У вік емансипації, фемінізму та рівності джентльмени дуже сумують за тендітними леді, які не можуть самостійно поміняти колесо у машині чи просто донести важкі сумки до дому.

Відтак одягни щось красиве та озбройся гарним настроєм. Підійди до симпатичного незнайомця та, надувши губки, промов: «Тут поблизу має бути книжковий магазин. Можливо, ви знаєте де це? А можете провести мене, бо я стовідсотково заблукаю!»

Якщо джентльмен не зайнятий, він погодиться допомогти прекрасній леді.

Ти схожий на героя мого улюбленого роману

У цій фразі є два слова, які зачаровують сильну половину людства. Перше – «герой». Чоловіки дивно реагують, коли їх називають героями. Для них важливо бути авторитетом. Після цієї фрази хлопці намагаються відповідати образу, який створила у своїй голові дівчина.

Друге слова – «роман». У ХХІ століття чоловіків притягує не лише до слабких дам, але і до тих, які читають книги.

Я не закохуюся

Ця фраза протягом тисячоліть зводить з розуму мільйони людей. І варто зазначити: як чоловіків, так і жінок. «Моє серце не покоряється любові», – своєрідний виклик. Після того, як ти скажеш цю фразу, хлопець усіма можливими способами спробує завоювати тебе. І можливо, шукаючи ключі від твого серця, він і сам закохається.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, стосунки
В тему

Останні матеріали