Поради

Акварельний інтер’єр

Акварельний інтер’єр

За вікном пелена з сірої, дощової і туманної осені? Додайте інтер’єру позитиву яскравим, свіжим та незвичайним акварельним трендом.

 

Нещодавно на ринок вийшла запаморочлива колекція акварельних шпалер. З кожним роком цей тренд не лише не втратив популярності, а й розширився. Сьогодні прихильники цього барвистого інтер’єру можуть прикрасити свій дім не тільки акварельними шпалерами, а й постіллю, посудом, килимами, картинами та меблями.

Відмінна риса акварельного декору – реалістичність. Цей тренд оновлює дизайн і створює неповторне відчуття свіжості, ніби художник щойно провів пензликом по стінах. Здається, варто торкнутися поверхні – і на руках залишиться волога фарба.

Єдина порада від дизайнерів – не перестарайтеся. Краще виділити для акварелі одну сторону, ніж заляпати фарбою всі стіни. Слідкуйте за тим, щоб не перевантажити інтер’єру кольорами.

Якщо хочете оформити аквареллю чотири сторони, то віддавайте перевагу ніжним, напівпрозорим візерункам, які гармонійно поєднуються між собою.

Акварельна тема стрімко набуває популярності, тому вибирайте потрібну палітру і вносьте легкість і настрій у дизайн. Витончені, аморфні форми намальованих узорів хвилюють, зачаровують та умиротворяють.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Інтер'єр
В тему

Останні матеріали