Поради

Що одягнути на побачення і ділову зустріч: модні тренди 2017

Що одягнути на побачення і ділову зустріч: модні тренди 2017

Як одягнутися до часу і до місця, але при цьому трендово, ніби на вас одяг від кутюр.

НА РОБОТУ

Запропоновані образи не варіант для держслужбовців, це дрес-код для людей творчих професій, яких не оглядають на вході на предмет білого верху і чорного низу. А значить, дозволено носити трендові кольори – червоний, рожевий і бірюзовий, дотримуючись при цьому totallook (коли все в одному кольорі або практично в одному плюс аксесуари та взуття іншого тону) або ж яскраві принти.

Зараз хіти – величезні троянди, кольоровий горошок і сердечка. Дизайнерам, стилістам і конструкторам можна підкреслити причетність до креативних професій одягом з лего-принтами. У моді зараз і сріблястий, але, щоб не піти в дискотечному образі вже зранку, він повинен бути в строгих формах, наприклад, штани під стриману блузку. А співробітникам компаній, де хоча б по п'ятницях допускається стиль casual, час приміряти актуальний джинс. Щодо верхнього одягу – шкіряні і строкаті текстильні куртки і плащі, а ось хутро краще залишити на вечір.

 

ЛАНЧ ІЗ БІЗНЕС-ПАРТНЕРАМИ

На такі зустрічі дизайнери пропонують брючні костюми і спідниці міді в коричневій, синій і зеленій колірній гамі. Можна трішки «побешкетувати», додавши деталі у вигляді строкатих кишень, пояса, сумки або кумедного принта.

Інженерам і маркетологам варто придивитися до модної геометрії (актуальні широкі смуги в різних напрямках), а перукарям і екологам – до бахроми (асоціації з травичкою і чубчиком). Ще два тренди, якими можна козирнути на ділових зустрічах, – це одяг в чохлах: плащі, взуття та головні убори, покриті зверху пластиком, і, звичайно ж, totallook.

 

ОБІД З РОДИЧАМИ

На цей випадок у дизайнерів є багато варіантів. Лідирує тут бабусин стиль – кофта oversize або светр з 90-х під спідницю міді. Далі – цнотливі сукні з минулих епох, причому як однотонні, так і в яскраві квіти.

А ще домашній стиль, який кутюр'є не погребували схрестити з високою модою. Звідси картаті пальто і пончо у вигляді пледа, плащі, стилізовані під домашній халат, і сукні-нічні-сорочки з накидкою на той випадок, якщо вирішите заночувати у рідних. А якщо немає, можна одягнути светр-трансформер, який зі скромного і довгого може стати відвертим топом.

 

ВЕЧЕРЯ З КОХАНИМ

На побаченні в залежності від вашого настрою і місця зустрічі можна обіграти всі три фішки, які модельєри використовували в своїх колекціях: банти, квіти і pink. Банти вони застосовували як головний убір, пояс – на сукню або замість ґудзиків і застібок на взутті.

Квіти – як прикраса на грудях, у волоссі або принт, а рожевий колір використовується як у светрах, так і вечірніх сукнях, які декоруються паєтками, стеклярусом, рюшами і перфорацією, змінюючи образ від пай-дівчинки до спокусниці.

 

НІЧ ІЗ ДРУЗЯМИ

Один із найпотужніших трендів – це дискотечний образ з усіма наслідками: колготи-сітка, шкіряні шорти, спідниці-пачки з пір'я або ж з фатину (але тоді поверх комбезів і екстремальної сукні міні), шкіряні ліфи на шнурівці, ботфорти з бахромою, обтягуючі лускаті комбінезони з глибоким декольте...

Втім, все це одним махом може замінити будь-який елемент гардеробу, розшитий паєтками – так, щоб на танцполі ви виблискували крутіше будь-якого discoball.

  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди
В тему